BIVŠI ROBIJAŠ KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIVEDEN, ZAVRŠIO U POLICIJI: Evo šta se desilo

Bivši robijaš Kristijan Golubović navodno je juče priveden u stanicu policije u Pećincima jer je nasilno upao u rijaliti Zadruga da bi vidio svoju ljubavnicu Kristinu Spalević.

Gledaoci su bili šokirani kada su vidjeli doskorašnjeg učesnika na malim ekranima, a dosta njih je pomislilo da je to dio šou programa. Ipak to nije istina.

Golubovićevo pojavljivanje u Zadruzi bilo je iznenađenje i za produkciju. On je pod nerazjašnjenim okolnostima uspio da uđe na imanje gdje se nalazi studio, zatim se pojavio u programu i prišao svojoj ljubavnici Kristini kojoj je dao poklon.

S obzirom na to da je Golubović izbačen iz rijalitija zbog fizičkog obračuna sa Miljanom Kulić i pripadnicima obezbjeđenja, produkcija nije htjela da rizikuje i da pokušava da primijeni silu da bi izbacili Kristijana napolje, već su pozvali policiju.

Pripadnici organa reda, brzo su došli na lice mjesta nakon što je bivši robijaš Kristijan izašao napolje oni su mu rekli da pođe sa njima u stanicu. Tamo je saslušan u svojstvu građanina, a u svojoj izjavi je objasnio kako i zašto je nasilno upao u rijaliti Zadruga, prenosi “Kurir”.

Leave a Reply