OVA 2 ZNAKA DOBIT ĆE PARE IZ INOSTRANSTVA! HOROSKOP OD 26. JUNA DO 4. JULA: Pogledajte šta vas čeka

Pronađite svoj znak i pogledajte šta kaže horoskop za nedelju pred nama. Rakovi i Škorpije očekuju novac iz inostranstva, a koga ljubavni brodolom?

Ovan

Posao: Od ruke vam idu poslovi vezani za preduzetništvo, pa tako ne bi bilo loše da razmislite o pokretanju biznisa vezanom za to. Ljubav: Ova nedelja je posebno mirna kada je ljubav u pitanju, pa će to pojedini Ovnovi da iskoriste i može doći do formiranja tajne veze. Zdravlje: Počnite da trenirate.

Bik

Posao: Kako nedelja bude odmicala postaće jasnije da imate sposobnosti i stručnosti koje se traže. Do izražaja će doći sve vaše vještine i mnogi će shvatiti da ste vi osoba koju treba angažovati. Ljubav: Puni ste elana i entuzijazma. Ukoliko ste slobodni, preti mogućnost da upoznate srodnu dušu, pa ćete zbog nje biti spremni na sve. Zdravlje: Dobro se osjećate.

Blizanci

Posao: Tokom ove nedelje ćete imati više mogućnosti za zaradu, a na vama je da izaberete najbolju opciju i da obezbijedite sebi što lagodniji život. Ljubav: Iako vam se čini da vas partner ignoriše i da nije zainteresovan, to ipak nije slučaj, vjerovatno je samo premoren i u obavezama. Zdravlje: Slaba koncentracija.

Rak

Posao: Dobra prilika za napredak je baš ove nedelje, a pojedinim Rakovima se smiješi odlazak u inostranstvo. Ljubav: Na pragu ste da se zaljubite, a to se posebno odnosi na mlade ljude, kojima treba hrabrost i snaga da pronađu voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, kraći flert nije na odmet. Zdravlje: Bavite se sportom.

Lav

Posao: Pred vama je težak poslovni period, a pogotovo za one Lavove koji teže promjeni posla. Ljubav: Blistaćete u ljubavi tokom ovog perioda, a posebno će do izražaja doći vaša strast i se*sipil. Parter vam neće odoleti i ponovo ćete obnoviti strasti u spavaćoj sobi. Zdravlje: Odmarajte više.

Djevica

Posao: Sjetite se samo koliko ste toga postigli u prošlosti, a najviše zbog vašeg rada. Tokom ove nedelje predahnite ili otputujte na neku od omiljenih destinacija. Ljubav: U partnerskim odnosima vlada opuštenost, pa će mnogi parovi bez pritiska izaći na kraj sa problemima. Mnogo je onih koji sakrivaju emocije, a to nemojte nikako da bude vaš izbor. Zdarvlje: Provodite više vremena u prirodi.

Vaga

Posao: Najradije biste da se povučete i da radite iz svoje kuće ili omiljenog mjesta. Pojedini će iskoristiti odmor za kućne poslove i druženje sa porodicom i prijateljima. Ljubav: Uživaćete sa partnerom, a na pomolu je krunisanje ljubavi ili slavlje u porodici. Zdravlje: Nesanica.

Škorpija

Posao: Sarađivaćete sa ljudima iz inostranstva i to vam može donijeti mnogo uspjeha. Razmišljajte o proširenju poslovanja i većoj zaradi. Ljubav: Trenutno niste u elementu za ljubav i blaži odnos sa partnerom. Fokusirani ste na prijatelje i na izlaske. Zdravlje: Čuvajte se klime.

Strijelac

Posao: Otvaraju vam se velika vrata i tokom ove nedelje ćete imati veliku priliku za razvoj karijere. Ljubav: Partner ne razumije vaše prioritete i zamjera vam što ste previše fokusirani na posao. Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Opterećeni ste poslom, samo o tome razmišljate, a na odmor ni ne pomišljate. Dajte sebi oduška i odmorite daleko od obaveza. Ljubav: Partner se ljuti i ne razumije vaše obaveze, a po svemu sudeći izgleda kao da ga zapostavljate. Zdravlje: Umor.

Vodolija

Posao: Tokom ove nedelje vam ništa ne ide na ruku, vrućine vam teško padaju i skroz ste dekoncentrisani. Ljubav: Romantično putovanje sa partnerom će vam napuniti baterije. Zdravlje: Dobro se osjećate.

Ribe

Posao: Pričekajte malo i vaši kvaliteti će doći do izražaja u kratkom roku. Potrudite se da zaradite što više i da usmjerite finansije na pravi način. Ljubav: Burne svađe sa partnerom oko običnih stvari će eskalirati tokom ove nedelje, pa se potrudite da ispeglate odnose. Zdravlje: Visok pritisak.

Leave a Reply