OGLASILA SE STANIJA MJESEC DANA PRIJE FINALA ZADRUGE: Evo šta je otkrila o Kenanu Tahiroviću, svi iznenađeni njenom izjavom

Rijaliti zvijezda i prva srpska starleta Stanija Dobrojević ove sezone je trebalo da se nađe pred kamerama rijalitija “Zadruga”, piše Srbija Danas.

Ipak, do toga nije došlo, iako su mnogi željeli da vide kako bi se snašla ponovo u društvu Kristijana Golubovića.

Stanija se sada osvrnula i rekla šta bi bilo da je sve ostalo po planu i da se uselila na veleljepno imanje u Šimanovcima.

Bilo bi katastrofa da sam ja ušla. To bi bili skandali svjetskih razmjera. Bilo bi možda i kobno, s obzirom na sukob koji sam imala na početku. Trebalo je da uđem, ali na kraju zbog svega što se desilo, ipak nisam ušla. Ne želim da razmišljam šta bi se desilo da je sve bilo kao što je trebalo – rekla je Stanija, a onda otkrila ko je njen favorit za pobjedu.

– Ovo je prva “Zadruga” gdje se ne zna ko će pobijediti, niko se nije toliko izdvojio. Dosta se priča o Kenanu. On je kulturan momak, fin, miran, možda zbog toga i uzme prvo mesto, ali mi se karakterno nije mnogo pokazao – priznala je rijaliti zvijezda.

Leave a Reply