VRAĆALI SU ME U ŽIVOT, TEŠKO SAM PODNIJELA: Jana progovorila o porodičnoj tragediji

Jana Todorović nedavno je doživela najveću tragediju u životu, kada je njen sestrić Bane praktično iznenada preminuo.

– Ja mu nisam bila tetka, nego druga majka – rekla je ona, a zatim objasnila kako je došlo do velike tragedije.

– Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dijete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe kćerku od pet godina. On nije samo dokete moje sestre, već je i moje dokete bio.  Moja kćerka je doživkela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim. Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnijela tu vest – ispričala je Jana, dodajući da će za medije govoriti tek poslije Nove godine, s obzirom na to da nije još spremna za javna dešavanja. Prošlo je svega tri nedjelje od smrti njenog sestrića i njena porodica i ona nisu još “stali na noge”. Jana je, zatim, s velikom tugom u glasu objasnila šta se zapravo dogodilo.

– On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod ljekara, dobio je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorrica mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osjećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan – ispričala je Todorovićeva s knedlom u grlu, ističući da sada mora da se drži zbog svoje kćerke, ali i sestre i male unuke kojoj su sada najpotrebnije. Njena kćerka Kristina Džulijen bila je bez majke u

– Oni su odrasli zajedno, tako veliki šok je prvi put u životu doživjela, pa smo sada uz nju sve vrijeme. Moramo da nastavimo dalje – kaže pjevačica.

Kao neko ko na estradi ima puno prijatelja, Jana je istakla da je zahvalna svim kolegama koje su u najtežem trenutku bile uz nju, iako zbog velikog bola koji osjeća nije imala snage svima pojedinačno da se zahvali.

– Nema ko me nije zvao, nudio pomoć, brinuo, nisam uspjela svima ni da odgovorim, ali sam im jako zahvalna. Nisam znala gdje sam, trebalo mi je vremena da se saberem – rekla je Jana.

Leave a Reply