BILAL PREKRŠIO STROGA PRAVILA PRODUKCIJE – OBJAVIO SLIKU: Svi sumnjaju da se više ne vraća u Zadrugu

Ponovo živi punim plućima…

Bilal Brajlović, još uvijek aktuelni učesnik “Zadruge 6”, nedavno je zbog zdravstvenog stanja morao da privremeno napusti Belu kuću. Tada je morao da se odvoji od svoje velike ljubavi Maje Marinković, koja je sve vreme govorila kako će ga čekati, vjerujući u njih i njihov odnos.

Međutim, sudeći po trenutnim dešavanjima na imanju u Šimanovcima, ali i Brajlovićevim objavama na društvenim mrežama, potpuno je sve suprotno od prvobitno očekivanog i planiranog.

Zadrugaru, po svemu sudeći, prija oporavak i uživa u slobodi. Njegove objave na društvenim mrežama su preplavljene zapisima sa mjesta na kojima zadrugar obitava.

On je podijelio video na kome uživa u porodičnoj ćevabdžinici. Njegov izbor bili su ćevapi sa kajmakom i lukom.

– Ovo sam poželio! Gledajte vi ovo – zadovoljno je prokomentarisao je odižući somun domaćinski natopljen čorbom i kajmakom. Poziv za dolazak je uputio i simpatični dečko sa snimka.

S obzirom na to da se toliko kreće, svi su se zapitali da li Brajlović krši stroga pravila produkcije. Takođe, već uveliko se spekuliše kada će i da li će se uopšte vraćati u “Zadrugu 6”. Ostaje nam da ispratimo kako će se ova saga nadalje odvijati i koje će to nove informacije ugledati svjetlost dana.

(Srbijadanas.com)

Leave a Reply