PRVO JAVNO OGLAŠAVANJE MIKIJA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Evo šta je poručio svima, otkrio i svoje DALJE PLANOVE!

Miki Đuričić, diskvalifikovan je iz “Zadruge 6” nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja.

Miki Đuričić

– Dobro jutro. Evo da vam se javim, hvala Bogu kući sam, dobro smo svi. KĆerka i supruga su presretne što me vide. Probudio sam se sada, žena sad ide na posao. Neću da pričam o razlozima izlaska, vjerujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao. Važno je da sam ja sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ni ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Vidimo se nekad, negdje. Jako nam je lijepo, otkako sam došao kući. Možda ću i ja uskoro otvoriti Jutjub kanal. Pozdrav i nemojte se nervirati – rekao je Miki u svom prvom javnom oglašavanju.

Inače, Miki je bio prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za sezonu 6. Kako su tada prenosili domaći mediji, njegov honorar za učešće u šou-programu iznosio je čak 150.000 eura, a on je tada postigao dogovor sa produkcijom da za razliku od ostalih učesnka nije u obavezi da ostaje do kraja rijalitIja.

Miki-Đuričić

Podsjetimo, Miki se već dugo žalio kako mu nedostaje porodica i da želi kući. Đuričić je prije samo sedam dana pokušao da pobjegne iz rijalitija zbog toga što je čuo glasine da se njegova supruga navodno razočarala u njega.

Leave a Reply