ŠOK OBRT! DEJAN DEMANTOVAO VEZU SA VODITELJKOM! Dragojević osuo paljbu po Tamari, RAZOTKRIO NJEN TAJNI PLAN

“Moja kuća je sita kur*etina”

Pobjednik Zadruge 5, Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu djevojku.

Dejan Dragojević

Kako su se povele u javnosti mnoge debate na temu toga koja je to misteriozna ljepotica odela zadrugarovo srce, Dejan je imao potrebu da to prokomentariše u svom stilu.

Dragojević je demantovao da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galiano, koja je tvrdila da je započela romansu sa bivšim zadrugarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

Dejan Dragojević

– Stop! Voditeljka i medijska prostitutka nije moja djevojka! Djevojka koja samu sebe smješta u odnos u kom nije, jer je vidjela da izlazi na portale, je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo, u ovom slučaju, novac je medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. ja režem britkom sabljom! Sve je u snimku. Ne diraj mečku – napisao je u objavi.

– Javno kažem da je moja kuća sita k*rvetina razvučenih po ulici ili rijalitiju. Što se tiče navoda, svi su neistiniti. Moja djevojka nema instagram, nije u medijima i nije medijska pro*titutka. Medijske pro*titutke su svi oni koji se kače na moje ime da bi stekli slavu – rekao je Dragojević, dok mu je društvo evidentno pravila misteriozna ženska osoba.

Leave a Reply