OTAC NA RUKAMA UNIO MRTVU KĆERKU U BOLNICU! TAMO JE UHAPŠEN, A ONDA SU KOMŠIJE PROGOVORILE

Otac tinejdžerke iz Engleske koja je umrla nakon što ju je navodno udario automobil u slijepoj ulici osumnjičen je za njeno ubistvo, prenosi Deli mel.

Najdžel Malt (44) je navodno odvezao svoju kćerku Loren (19) u bolnicu nakon sudara u blizini igrališta u Norfolku.

Policija Norfolka saopćila je da su reagovali na poziv da je tinejdžerku udario auto oko 19.30 sati u nedjelju. Ljekari su mogli samo da proglase smrt.

Otac je prvobitno je uhapšen u bolnici zbog sumnje da je prouzrokovao smrt kćerke opasnom vožnjom u alkoholisanom stanju, a protiv njega je podignuta optužnica. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti povreda grudnog koša i abdomena.

Mještani inače mirne ulice rekli su da su čuli svađu prije nego što je automobil navodno pokosio Loren. Jedan komšija, koji je tražio da ostane neimenovan, opisao je incident.

Čuli smo glasan prasak i gomilu ljudi koji su vikali i vrištali, što je ispratio zvuk automobila koji je jurio. Izašao sam i pitao komšiju šta se dogodilo. Rečeno mi je da je djevojku udario auto. Bilo je tragova sudara na putu, ali djevojke nije bilo – rekao je komšija.
Jedna komšinica je novinarima rekla da je uznemirio dolazak policije.

To je užasno. Kasno uvečer vidjela sam rotaciona svjetla policijskih automobila. ‘Pogledala sam kroz prozor i pomislila “Šta se dođavola dešava?” Onda su jutros ribali put tu iza ugla – kazala je ona.
Lorenini prijatelji odali su počast poginuloj djevojci na Facebooku.

Ti, moj dragi anđele, si mi bila čitav svijet i tako mi je žao što si otišla”, „Bila je duhovita, fina i lijepa. Toliko će mi nedostajati”, pisalo je u nekim od srceparajućih objava.

Leave a Reply