MOĆNA VLADAVINA ŠKORPIONA NASTUPA 23. OKTOBRA I TRAJE DO 22. NOVEMBRA: Evo šta čeka vaš znak Zodijaka

23. listopada/oktobra Sunce ulazi u znak mističnog Škorpiona! Osjetit ćemo kako je energija transformacije u snažnom porastu, a život će poprimiti drugačiji ton! Evo što nas sve očekuje u vladavini Škorpiona, od 23. listopada/oktobra do 22. studenog/novembra.

Vladavina Škorpiona počinje 23. listopada/oktobra, a završava 22. studenog/novembra 2022. i donosi duboke promjene i transformacije. Sada čistimo svoj život od nepotrebnih stvari i otpuštamo ono što nam više ne služi.

Počinjemo razmišljati o ciklusima preobrazbe, osobito kad uđemo u sezonu pomrčina. Posljednja sezona pomrčine koju smo doživjeli bila je na proljeće, tako da bi naš um mogao odlutati na događaje iz tog vremenskog okvira. Možda ćemo početi uviđati kako se naši životi mijenjaju ili ćemo možda osjetiti veću jasnoću na našem putovanju. Odnosi koji nisu dobri i stabilni, mogli bi proći kroz krizu.

Što očekuje pojedine znakove Zodijaka?

Ovan

Vladavina Škorpiona donosi prilike za rast i transformaciju. Jupiter, planet ekspanzije, retrogradno se probija kroz vaš znak. Drevni astrolozi vjerovali su da kada je Jupiter u vašem znaku, imate dodatni val sreće! Ova lijepa, pozitivna energija je na putu, stoga nemojte biti obeshrabreni ako su stvari u posljednje vrijeme pomalo čudne. Vaš vladajući planet, Mars, sprema se krenuti retrogradno 30.10. i on definitivno ne favorizira žurbu ili poduzimanje snažnih akcija. Želi da zastanemo, razmislimo i procijenimo odakle dolazi naša motivacija i što je u korijenu svih radnji koje odlučimo poduzeti.

Možda ćemo razmatrati svoje motivacije, a s tim mogu doći i neke bolne spoznaje. Kako bismo ovoj sezoni dodali više intenziteta, imamo i dvije pomrčine kroz koje se moramo kretati. Prva pomrčina je blaga i pada 25. listopada/oktobra u znaku Škorpiona. Ova će pomrčina otvoriti put razumijevanja, pomažući vam da dosegnete novu razinu jasnoće. Možda ćete otkriti da odgovori koje ste tražili lako dolaze i s lakoćom sjedaju na svoje mjesto.

Druga pomrčina u sezoni je malo intenzivnija i predstavlja pomrčinu Krvavog Mjeseca u znaku Bika. Vrhunac je 8.10.. Ova vas pomrčina može natjerati da razmislite o svojim financijama ili možda čak o vlastitoj vrijednosti. Ako su problemi s novcem bili problem, sjetite se da imate podršku Jupitera.

Stvari se mogu brzo okrenuti, stoga zadržite vjeru i znajte da vam Svemir pomaže osloboditi se blokada, prepreka i uvjerenja koja vas mogu spriječiti da dobijete obilje koje zaslužujete. Bez obzira na izazove koji vam se nađu na putu, znajte da će vas na kraju odvesti do vedrijeg poglavlja.

Bik

Škorpion sjedi nasuprot vama na kotaču zodijaka, tako da će sezona Škorpiona za vas uvijek biti posebna. Kako se godina bliži kraju, možda počinjete razmišljati o tome gdje želite biti ili što vam je doista važno da napredujete. Sada možete aktivirati svoje srce i razmisliti o onome što je uistinu važno. Možda ćete morati sjesti i razmisliti o svojim vrijednostima i kako im možete bolje služiti.

U vladavini Škorpiona imamo pomrčinu Sunca u vrijeme mladog Mjeseca 25.10. i ona može istaknuti određeni odnos u vašem životu, pomažući vam da znate idete li pravim putem ili je potrebno napraviti promjene. Možda ćete otkriti da se vaše srce može više otvoriti i možda ćete osjetiti osjećaj veće ljubavi.

Zatim slijedi pomrčina Krvavog Mjeseca 8.11. i pada izravno u vaš znak. Ovo je vrlo intenzivna energija, stoga budite vrlo nježni prema sebi. Pomrčine Krvavog Mjeseca mogu donijeti završetke i zapanjujuće ili čak iznenađujuće vijesti.

Kako pomrčina pada u vaš znak, bit će bitno pripaziti na svoje zdravlje i obratiti pozornost na svoje fizičko tijelo.

Budući da je Mars također retrogradan u ovo doba, također će biti dvostruko važno ne žuriti kako biste mogli izbjeći nezgode. Do kraja ove vladavine Škorpiona, nakon što se prašina od pomrčine slegne, možete se osjećati uzdignuto i poboljšano.

Kad god pomrčine padnu u vaš znak, to je dar Svemira i vaš život dobiva lijepu nadogradnju jer prelazite na više poglavlje evolucije vaše duše. Ispunite se osjećajem zahvalnosti za sve kroz što ste prošli i osjetite kako se snaga vašeg duha uzdiže.

Blizanci

U ovoj vladavini Škorpiona, Mars, planet koji vlada našom motivacijom, razinama energije i djelovanjem, stacioniran je retrogradno u vašem znaku. Retrogradni Mars u Blizancima znači da ćete to osjećati prilično snažno!

Dok Mars putuje retrogradno, možda ćete osjetiti da se malo više krećete prema unutra. Možda nećete biti uobičajeno brbljavi ili ćete se možda osjećati kao da se trebate povući i odvojiti vrijeme za opuštanje. Retrogradni Mars je moćno vrijeme da se smirimo i razmislimo o tome što pokreće naše postupke.

Retrogradni Mars pomaže nam da otkrijemo gdje bi naši postupci mogli biti ukorijenjeni u strahu i kako možemo promijeniti stvari. Retrogradni Mars može donijeti zastoj, prisiljavajući nas da se odmorimo i oporavimo. Također može stvoriti određenu mentalnu maglu pa ako to osjećate, shvatite to kao znak da usporite i možda preispitate kako provodite svoje vrijeme.

Uz retrogradni Mars, sezona Škorpiona donosi i dvije pomrčine. Prva je pomrčina Sunca 25.10. i nosi energiju novih početaka. Možete odlučiti započeti novi projekt ili preuzeti novog klijenta, a to bi moglo biti vrlo korisno za vas! Samo imajte na umu da ne preuzimate više nego što možete podnijeti. Najbolje je biti jednostavan, osobito pod svom ovom energijom.

Druga pomrčina je pomrčina Krvavog Mjeseca 8.11., a uz ovu pomrčinu vezan je jaki intenzitet. Ova pomrčina može razotkriti tajnu ili uzburkati informacije iz prošlosti kojih možda niste bili svjesni. Na površinu mogu isplivati ​​neke informacije koje će vas natjerati da nečemu stanete na kraj ili da na neki način prilagodite pristup.

Rak

Sezona Škorpiona donosi pomrčine i retrogradni Mars, a oboje može donijeti nekoliko izazova. Počevši redom, imamo pomrčinu Sunca u Škorpionu 25.10.. Pomrčine Sunca obično donose nove početke ili početak novog poglavlja, ali prije nego što stvarno shvatimo što je novo, prvo moramo zaključiti i dovršiti staro. Čini se da postoji tema širenja srca ispod ove pomrčine za vas. Nakon ove pomrčine 30.10. imamo retrogradni hod Marsa.

Retrogradni Mars je vrijeme da preispitamo svoje motivacije i postupke. Vrijeme je da razmislimo o tome što nas doista pokreće, a gdje strah može stajati na putu. Skriveni strahovi mogu izaći na površinu pod ovim retrogradnim Marsom, prisiljavajući vas da se s njima suočite. Ponekad je najbolji i najuspješniji način da se nosite sa strahom osjetiti ga, ali svejedno krenuti naprijed.

Posljednji veliki kozmički događaj sezone Škorpiona je pomrčina Krvavog Mjeseca koja doseže vrhunac 8.11. u znaku Bika. Ovaj Krvavi Mjesec nosi vrlo jak intenzitet i može donijeti kraj ili završetak u vašem životu.

Pomrčine mogu biti intenzivne, a budući da ste toliko osjetljivi na Mjesec, vjerojatno ćete to osjetiti, ali imajte na umu da od svih znakova, vi imate najviše zaštitničke energije koja vam dolazi u ovo vrijeme. Što god da se odvija, znajte da ćete izaći s druge strane toga vitalniji, budniji i povezaniji sa svojim srcem.

Lav

Sezona Škorpiona donosi dvije pomrčine i retrogradni Mars, i dok svi ti kozmički događaji nose određene razine intenziteta, potrebno je da se usredotočite na drugi aspekt, a to su Venera i Sunce. Venera i Sunce se spajaju 22.10., ali mi ćemo se baviti s tom energijom prva dva tjedna vladavine Škorpiona.

Kada se Venera i Sunce poravnaju, to stvara prekrasnu, skladnu vibraciju koja može podići naše osjećaje kreativnosti, ljubavi i ljepote. Možemo biti posebno osjetljivi prema svojim srcima, dopuštajući nam da se krećemo svijetom s većim suosjećanjem, ljubaznošću i radošću. Iskoristite ovu energiju Venere i Sunca da unesete više ljubavi i radosti u svoj život. Razmislite o tome što vas čini istinski sretnima, razmislite o tome što volite raditi, a zatim neka vam bude prioritet da to radite pod ovom energijom.

Vaši napori će biti uvećani i poboljšani i pomoći će u širenju i rastu vašeg srca. Pronađite put da budete zahvalni za sve načine na koje se ljubav pojavljuje u vašem životu. Mars, planet akcije i energije također će se kretati retrogradno tijekom sezone Škorpiona.

Mars vlada našim motivacijama, ambicijama i razinama energije. Također upravlja našom sposobnošću poduzimanja radnji i donošenja odluka. Sva ta područja možemo na neki način trebati pregledati u našim životima. Možda ćemo morati procijeniti što pokreće naše motive i gdje su naše ambicije istinski ukorijenjene.

Vi ste vrlo srčani znak pa je ovo izvrsna prilika da više svojih radnji i motivacija uskladite sa svojim srcem, a ne sa svojim egom. Kako retrogradni Mars može utjecati na vašu razinu energije, bitno je da idete polako i ne žurite.

Dvije pomrčine koje imamo tijekom vladavine Škorpiona donose valove transformativne energije. Prva pomrčina, pomrčina Sunca u Škorpionu je nježnija i može donijeti novu priliku ili otvoriti vrata tamo gdje ih prije nije bilo. Ova pomrčina mogla bi vam pomoći da posadite novo sjeme koje obećava da će procvjetati u nešto veliko kada za to dođe vrijeme. Također može istaknuti vaš dom i obiteljsko okruženje i donijeti preseljenje ili neku vrstu promjena unutar doma.

Pomrčine obično dolaze u parovima, tako da je sljedeća pomrčina u ovoj seriji pomrčina Krvavog Mjeseca koja doseže vrhunac 8.11.. Ova pomrčina nosi snažne valove intenziteta, ali može donijeti uzbudljiv razvoj kada je u pitanju vaša karijera.

Mogla bi vam se ukazati potpuno nova i možda unosna prilika. Što god da se pojavi, zapamtite da nas pomrčine uvijek postavljaju tamo gdje trebamo biti. Mogu se smatrati portalima ubrzanja koji nas vode do sljedeće razine ili poglavlja u našim životima.

U početku može biti zastrašujuće biti gurnut toliko naprijed na našoj vremenskoj liniji, ali kako se prašina slegne i vrijeme prolazi, vrlo često se možemo osvrnuti unatrag i vidjeti da smo završili točno tamo gdje smo trebali biti.

Djevica

Sezona Škorpiona donosi neke od najdubljih kozmičkih događaja u godini i možda osjećate težinu ovog intenziteta. Odvojite vrijeme za brigu o sebi, odmor i usporavanje. Održavanje čvrstih granica i stavljanje svojih potreba ispred drugih dobro će vam doći.

Iako sezona Škorpiona donosi puno izazovnih trenutaka, nudi i neke lijepe. Ovo dolazi u obliku Venere u konjunkciji sa Suncem, koja doseže vrhunac 22.10.. Ova energija može pomoći da proširite svoju kreativnost, otvorite svoje srce i produbite svoju vezu s onima koje volite.

Venera vlada i našim vrijednostima pa je divno vrijeme da se ponovno povežete s onim što vam je uistinu važno i da nađete vremena za sve do čega vam je stalo.

Mars postaje retrogradan 30.10. i tu energiju ćemo snažno osjetiti. Može nas izazvati da se suočimo sa svojim strahovima, da preispitamo kako trošimo energiju i otkrijemo što pokreće naše motive. Budući da nam Mars pomaže u svemu tome, može smanjiti razinu naše energije, prisiljavajući nas da usporimo i stvarno procijenimo stvari.

Uz retrogradni Mars, ove sezone imamo i dvije pomrčine. Prva je pomrčina Sunca 25.10. i donosi nove prilike i nove početke. Pomrčine ponekad mogu biti izazovne, ali čini se da je ova pomrčina nešto blaža.

Druga pomrčina u sezoni je pomrčina Krvavog Mjeseca 8.11. u znaku Bika. Ova pomrčina je malo manje nježna i nosi prilično auru intenziteta! Možda ćete se morati povući, odmoriti i oporaviti pod ovom energijom.

Pomrčine Krvavog Mjeseca mogu probuditi mnogo emocija. Pomrčine Krvavog Mjeseca općenito su poznate po tome što donose završetke, a ova pomrčina tim završecima može dodati sloj iznenađenja. Imajte na umu da sve što otpadne jednostavno stvara mjesta za nešto što je više usklađeno s vašom duhovnom stazom.

Kako se približavamo kraju vladavine Škorpiona, možda ćemo se osjećati malo lakši pa čak i osvježeni. S energijom pomrčine koju ostavljamo iza nas, možda ćemo početi uviđati kako smo sletjeli točno tamo gdje trebamo biti.

Vaga

Kako se Sunce pomiče iz vašeg znaka zodijaka, možda ćete se početi osjećati kao da ste spremni započeti novo poglavlje. Sunce donosi novu inspiraciju, rađa novi život i energizira naš duh. Nakon rođendanske sezone možete prirodno osjetiti da se nešto pomaknulo i spremni ste započeti novo poglavlje.

Znajte da imate Svemir na svojoj strani dok krećete na ovaj novi početak u svom životu. Mars, planet akcije kreće retrogradno 30.10., što nam može pomoći da preusmjerimo svoje motivacije i dublje razmislimo o namjerama iza naših postupaka.

To nam doista može omogućiti da stvaramo i djelujemo s mjesta namjere, a ne ega, što je sjajan način za početak svakog novog poglavlja.

Retrogradni Mars može utjecati na našu razinu energije pa iako jedva čekate započeti nešto novo, obratite pozornost na svoje tijelo i um.

Ubrzo nakon što Sunce prijeđe u Škorpiona, 25.10. događa se pomrčina Sunca. Ova pomrčina ima moć unijeti završne detalje u sve završetke u vašem životu. Možda ćete također otkriti da vam ova pomrčina na neki način pomaže otvoriti i proširiti srce i ponovno potvrđuje koga želite držati blizu sebe.

Druga pomrčina u vladavini Škorpiona je pomrčina Krvavog Mjeseca 8.11., a ova je pomrčina definitivno intenzivnija. Ova pomrčina može donijeti neke izazovne, možda neočekivane vijesti. Nešto u vezi s ovom pomrčinom Krvavog Mjeseca moglo bi vas iznenaditi ili vam okrenuti život naglavačke.

Definitivno je neka oštra energija rasta povezana s ovom pomrčinom. Iako može biti izazovno, imajte na umu da su pomrčine brzi portali za višu razinu rasta. Pomažu nam da se podignemo na višu razinu i stignemo tamo gdje trebamo biti, čak i ako nam se u tom trenutku ne čini tako.

Također, imajte na umu da će vaš vladajući planet, Venera, putovati uz Sunce prvih nekoliko tjedana sezone Škorpiona, isporučujući stvarno lijepu, uzdižuću energiju ravno u vaše srce.

Ako prolazite kroz bilo kakve izazove u ovom periodu, Venera će vam dati podršku, ljubav i radost. Energija Venere pomoći će vam da proširite i otvorite svoje srce i duh.

Škorpion

Dragi Škorpioni, ovo je vaša vladavina i bit će naporna! Puno se toga događa, tako da ćete možda zaista morati dati prioritet brizi o sebi. Imamo dvije pomrčine tijekom vladavine Škorpiona. Prva je pomrčina Sunca 25.10., a druga je pomrčina Krvavog mjeseca 8.11.. Pomrčine nas mogu natjerati da se više usredotočimo na naše zdravlje i dobrobit, tako da to također mogu biti teme za sezonu i vašu godinu pred nama.

Dok Sunce ulazi u vaš kutak zodijaka, Venera će lebdjeti blizu, šaljući neke graciozne, mirne i suosjećajne vibracije ravno u vaše srce! Venera se susreće sa Suncem otprilike jednom godišnje, tako da je ovo rijetka i posebna energija u kojoj možete uživati! Dopustite ovoj energiji da vas ispuni osjećajem sjaja i ljepote.

Venera u ovom položaju također vas može navesti na razmišljanje o vašim vrijednostima i onome što vam je uistinu važno. Mars, planet koji je usko povezan sa Škorpionom, također kreće retrogradno ove sezone. Počevši od 30.10., retrogradni Mars može petljati s našim razinama energije i natjerati nas da preispitamo svoju motivaciju da nešto radimo. Mogli biste se naći u preispitivanju mnogih životnih odluka ili navika.

Krećući se naprijed, možda ćete odlučiti da neke stvari treba promijeniti. Retrogradni Mars može stvoriti malo tromosti, stoga ne brinite ako niste točno sigurni što treba odmah promijeniti i nemojte zaglaviti s ponavljajućim mislima. Dajte stvarima vremena i budite strpljivi, pogotovo zato što retrogradni Mars ne voli nikakvu žurbu.

Kako ulazimo u studeni/novembar, mogli biste početi osjećati intenzitet i transformativnu energiju pomrčina. Obje ove pomrčine će osvijetliti odnos između sebe i drugih, tako da ćete možda otkriti da problemi u vezi dolaze u prvi plan ili da problemi oko vaše dobrobiti mogu izaći na vidjelo. To dvoje može biti čak i isprepleteno. Intuitivno ćete znati trebate li sebe postaviti kao prioritet ili se morate povući i biti otvoreniji i davati drugima.

Zamislite pomrčine kao kvantne skokove u sljedeće poglavlje vašeg života. Iako mogu uzburkati stvari i učiniti ih neugodnima, mogu nas također podići na više stupnjeve evolucije naše duše.

Strijelac

Neposredno prije početka vaše sezone, ova vladavina Škorpiona može donijeti temu završetaka. Možda ćete se zateći kako završavate stvari ili ih privodite kraju. Također možete otkriti da ste dosegli točku žetve u nečemu na čemu ste radili i da možete žeti plodove svega što ste posijali. Budući da Mars kreće retrogradno 30.10., bilo bi korisno da sve svoje planove posložite prije tog datuma.

Retrogradni Mars ponekad može stvoriti usporenu energiju, zbog čega se osjećamo pomalo iscrpljeno i umorno. Također može stvoriti osjećaj da se krećete dva koraka naprijed, dva nazad. Ako počnete osjećati bilo što od ovoga, znajte da vam njegova energija pomaže da usporite kako biste se mogli smiriti i stvarno slušati zov svog srca.

Vladavina Škorpiona također donosi dvije pomrčine, od kojih je prva pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Škorpionu 25.10.. Ova pomrčina je nježnija od iduće i može nadahnuti svijetle ideje ili novi način postojanja.

Možda ćete otkriti nešto o sebi ili o nekom drugom što vam pomaže da na neki način napredujete. Venera, planet ljubavi, ljepote i odnosa, bit će posebno aktivna pod ovom pomrčinom, pomažući da se rasvijetle sva pitanja srca.

Možda ćete također produbiti vezu s nekim u svom životu. Pomrčina Krvavog Mjeseca 8.11. je druga u nizu, a ova energija je definitivno intenzivnija. Pomrčine Krvavog Mjeseca obično donose nagli završetak nečega. One mogu promijeniti stvari u našim životima, tjerajući nas da krenemo u drugom smjeru.

Možda ćete morati usvojiti nove navike ili na neki način promijeniti svoju rutinu. Postoji malo neočekivane energije oko ove pomrčine, tako da bi nas nešto moglo iznenaditi. Što god da dođe, znajte da pomrčine obično donose sudbonosne događaje. Iako može biti izazovno, na kraju se možemo osvrnuti unatrag i vidjeti kako su nam ti događaji pomogli da se prebacimo na višu razinu.

Jarac

Tijekom sezone Škorpiona možete početi osjećati potrebu da usporite. Mars, planet akcije i motivacije retrogradan je 30.10., okrećući našu energiju prema unutra. Možda ćemo imati potrebu propitivati ​​svoje motivacije i odluke koje stoje iza postupaka koje donosimo. Saturn, vaš vladajući planet, šalje zrake prema Uranu, planetu buđenja i inovacija.

Ova energija će vas vjerojatno ohrabriti da se oslobodite nekih prošlih, istrošenih ili zastarjelih uvjerenja kako biste nadogradili i podigli svoj život na novu razinu. Ako ste se borili između starih i novih načina, ili vam je bilo teško opustiti se ili se smjestiti u tok svog života, moglo bi vam se olakšati dok Sunce prolazi kroz Škorpiona.

Venera, planet ljubavi, ljepote i svega što cijenite također se kreće u tandemu sa Suncem u prvom dijelu sezone. Ovo donosi neku prekrasnu, omekšavajuću energiju koja će vas, nadamo se, podsjetiti da ne budete toliko strogi prema sebi i da se malo razvedrite.

Ako ste život shvaćali previše ozbiljno ili ste se previše zaokupljali stvarima, upotrijebite ovu Venerinu energiju da olakšate svoj teret i pronađete radost. Provođenje vremena s prijateljima i njegovanje važnih odnosa u vašem životu također je dobar način da iskoristite ovu energiju i može biti nešto što je potrebno dok ulazimo u sezonu pomrčina.

Prva pomrčina na horizontu je pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Škorpionu, čiji je vrhunac 25.10.. Ova će pomrčina biti odskočna daska prema novim spoznajama ili buđenjima. Može vam se otvoriti novi put, bilo na fizičkoj, mentalnoj ili emocionalnoj razini, a to će vjerojatno biti vrlo korisno.

Druga i posljednja pomrčina za 2022. je pomrčina Krvavog Mjeseca koja doseže vrhunac 8.11. u zemljanom znaku Bika. Ova pomrčina nosi jaku, snažnu energiju. Pomrčina Krvavog Mjeseca zapravo je najsnažnije što možemo doživjeti pa je vjerojatno da će je svi osjetiti.

Možda ćete vidjeti ovaj manifest kod onih koji su vam najbliži. Možda ćete smatrati da su oni oko vas neraspoloženiji ili razdražljiviji ili ćete primijetiti da oni oko vas prolaze kroz velike životne promjene. Možda ćete morati biti tu da podržite i usmjerite druge. Možda će vam zatrebati vaši darovi i talenti.

Iako ćete možda morati biti od pomoći u ovom trenutku, ne zaboravite hraniti i zaštititi vlastite razine energije. Poštivanje vaših osobnih granica također će biti ključno u ovom trenutku.

Vodenjak

Sezona Škorpiona donosi mnogo planetarnih promjena i pomaka, od kojih se na mnoge možete osjećati posebno osjetljivima. Vaš vladajući planet, Uran, bio je prilično aktivan posljednjih nekoliko mjeseci, zbog čega se osjećate pomalo raspršeno, neodlučno. Možda ne znate u kojem smjeru krenuti, ali ne brinite, jasnoća je na putu, samo ćete morati biti malo strpljivi!

Sezona Škorpiona počinje kada se Venera poravna sa Suncem. Ovo je prekrasna energija koju svakako trebate maksimalno iskoristiti. Dodirnite ovu Venerinu energiju da proširite svoje srce, dosegnete nove razine suosjećanja i razmislite o tome što vam je uistinu važno.

Iako je Venera planet ljubavi, ona je i planet koji vlada onim što najviše cijenimo. Iskoristite ovu energiju Sunca i Venere da razmislite o tome što uistinu cijenite i vidite možete li svoju energiju usmjeriti ovdje.

Prva pomrčina doseže vrhunac 25.10. i to je pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Škorpionu. Ova pomrčina je lakša od iduće i pomoći će vam da donesete neke od onih odluka koje ste čeznuli donijeti.

Pomrčine obično donose sudbonosne događaje koji nam mogu pomoći da se pomaknemo na više razine svijesti. Sve odluke koje trebamo donijeti u vrijeme pomrčine obično dolaze s određenom razinom lakoće i znanja. Svemir nas uvijek vodi, ali još više u vrijeme pomrčine, stoga vjerujte svojoj intuiciji. Ova pomrčina Sunca u vrijeme mladog Mjeseca također vam može donijeti neke nove spoznaje u vezi s pitanjima srca i vašim najbližim odnosima.

Druga pomrčina je pomrčina Krvavog Mjeseca 8.11., koja nosi snažan intenzitet. Iako ste zračni znak, često ste vrlo povezani s Mjesečevim ritmovima, tako da ćete ovo snažno osjetiti. Padajući u znak Bika, ova pomrčina Krvavog Mjeseca može se činiti pomalo izazovnom.

Vaša bi se pozornost mogla usmjeriti na vaš obiteljski i poslovni život, te kako se treba nositi s tom ravnotežom ili nedostatkom ravnoteže. Selidba bi također mogla biti na pomolu, bilo na vašem radnom mjestu ili tamo gdje živite. Pomrčine nas uvijek postavljaju tamo gdje trebamo biti, ali dok se prašina ne slegne, mogu se činiti pomalo izazovnim. Samo održavajte svoju vibraciju podignutom i ne zaboravite usmjeriti svu tu nemirnu energiju u nešto kreativno.

Ribe

Škorpion je vaš vodeni znak, tako da ste vrlo povezani s energijama koje ovaj horoskopski znak može donijeti. Vi ste prirodno vrlo kreativna duša, ali imate dodatnu dozu kreativnosti na svojoj strani kako počinje sezona Škorpiona. Ova energija dolazi s Venere, koja će veći dio sezone biti vrlo blizu Sunca.

Venera nosi meku, harmoničnu i kreativnu vibraciju koju možete upiti i koristiti za unos više inspiracije u svoj život i posao. Ako radite na kreativnom polju, možda ćete pod ovom energijom raditi neke od svojih najboljih poslova.

Mars kreće retrogradno 30.10., što ponekad može usporiti stvari, ali vi ste u odličnoj poziciji da iskoristite ovaj učinak usporavanja da ne žurite i stvarno stvarate iz srca. Ako morate postaviti neke rokove, dajte si dovoljno vremena i izbjegavajte ostavljati stvari za posljednji trenutak.

Retrogradni Mars može biti pomalo izazovna energija za vaš prozračan duh pa bi vam više nego ikad bilo od koristi držati se rutine ili popisa obaveza kako biste bili u tijeku. Naučite raditi s tom energijom, umjesto da se borite protiv nje.

Sezona Škorpiona također donosi dvije pomrčine, od kojih je prva pomrčina Sunca mladog Mjeseca. Ova pomrčina otvara vrata prema višoj mudrosti. Možda ćete doživjeti trenutak inspiracije ili postići napredak u vezi s projektom ili problemom na kojem ste radili.

Ostanite otvoreni prema mudrosti i znanju koje vam dolazi kroz ovo vrijeme. Druga pomrčina je pomrčina Krvavog Mjeseca u znaku Bika. Ona pada 8.11. i definitivno nosi više uzavrele energije. Pomrčine Krvavog Mjeseca obično donose točke završetka pa čak i nagle završetke.

Znajte da ako nešto otpadne, to je često sudbinski, jer nas pomrčine stavljaju tamo gdje trebamo biti za naše najveće dobro. Obe pomrčine mogu vas potaknuti na razmišljanje o tome kako se odlučite izraziti i kako svoju istinu i kreativne vizije možete podijeliti s drugima.

Leave a Reply