EVO KO JE MARIJA KOJU SPOMINJU KAO LJUBAVNICU NENADA ALEKSIĆA, OGLASILA SE NA INSTAGRAMU: Tara Simov podijelila poruke,

Nakon što je izvjesna Marija postala glavna tema “Zadruge 4”, Tara Simov je objavila poruku koju je, kako sama ističe, dobila od nje.

– Marija, koja se spominje u rijalitiju, oštro demantuje navode da je imala bilo šta sa Nenadom (prim.aut. Aleksićem) i navode da se ikada oglasila za bilo koje novine, ni ona ni kuma – napisala je rijaliti zvijezda na Instagramu, a potom priložila poruku koju je dobila:

– Ćao, Tara, ja sam ta Marija koja se spominje u “Zadruzi”. Molim te, imam porodicu i dvoje male djece i čula sam sinoć klip od g****ra pod lupom da sam se ja oglasila, a nisam se nikom oglašavala i želim da demantujem sve što su iznijeli. Nikada nisam bila sa Nenadom niti neka moja drugarica. Jelenu poznajem, i istina je da su se vidjeli jedan dan on i Jelena, ništa drugo nema niti šta da se krije. Nisu odnos imali. Ja se nisam nikome oglašavala, ali sam sad jako bijesna zbog neistine. Molim te da moje ime ne objavljuješ jer imam dvoje male djece i muža i ne želim da se moje ime vrti po “Zadruzi” i u novinama. Nenada podržavam, njegove postupke ne, ali njegov život i sam sebi bira kako će da živi.

Leave a Reply