LEPA LUKIĆ DANAS IZGLEDA KAO SIROTA STARICA, A ČEKAJTE DA VIDITE SLIKU OD PRIJE 50 GODINA: Usko tijelo, lijepo lice – PRAVA ZAVODNICA

Lepa Lukić jedno je najpoznatijih imena narodne muzike, a iza sebe ima zavidnu karijeru koju je započela davne 1965. godine.

Na početku se izdvajala svojim raskošnim glasom, ali i fizičkom ljepotom, a glavna konkurencija u to vrijeme bila joj je Silvana Armenulić.


Pjevačica se tri puta udavala, a posljednji suprug Milan Milanović preminuo je 2019. godine u Kanadi. Nije se ostvarila kao majka, a tužna priča iz njenog života je tamnoputa lutka Milica, koju je dobila kada je učestvovala u rijalitiju “Veliki brat”, a koju i danas čuva i vodi računa o njoj kao da joj je ćerka.

Lepa je ove godine proslavila 81. rođendan, a i dalje je prisutna na sceni. Učestvovala je u nekoliko rijalitija, a skandali u životu je nisu pratili.

Ipak, njen porok dobro je poznat. Domaći mediji prenijeli su nedavno da je Lepa, čim je dobila pomoć države od 90.000 dinara, za jedan dan sve pare prokockala u jednom beogradskom kazinu. 

Pogledajte kako je Lepa izgledala prije 50 godina:

screenshot-19
screenshot-20
screenshot-22

Leave a Reply