SVEKRVE, DOBRO PAZITE: NAJGORE SNAJKE se rađaju u ova 3 ZNAKA – TEŠKO VAMA AKO IM SE ZAMJERITE

Koliko znate žena koje mogu da se pohvale odličnim odnosom sa svojom svekrvom? A opet- koliko znate svekrva koje mogu da se pohvale odličnim odnosom sa svojom snajkom. Evo šta nam kažu zvijezde

OVAN

Izuzetno energična i voli da komanduje. Kad se iskali na suprugu i djeci, na red će doći i svekrva, a ako se slučajno ispostavi da je i svekrva ovan, varnice su neizbježne. Ne podvijajte rep i otovoreno joj recite šta mislite prije nego što se stvari  otrgnu  kontroli. Uzmite u obzir da žene u znaku ovna lako planu, ali se brzo i ohlade, pa svađe koja se upravo okončala obično ponašaju kao da se ništa nije desilo.

BIK

Bikice su tolerantne i nastojaće uvijek da sačuvaju mir, ali ako ih baš iznervirate bolje da bježite glavom bez obzira. Ove žene vole da pričaju  o hrani, oblačenju, novcu, a bogami i o seksu, ali ako u vama ne nađu adekvatnog sagovornika radije će ćutati. One su mirne sve dok ih ne provocirate i ssarkastično im se obraćate.

BLIZANCI

Ova žena ima dugačak jezik i prilično je nestalna. U stanju je da se pritaji i analizira vaše slabe tačke jako dugo, ali to radi i sa drugim ljudima. Nekad čak i previše priča. Dobra strana žene rođene u ovom znaku je da ume da bude prijatna i zabavna, sve dok joj ne stanete na put. Ako to učinite, ona neće transparentno vikati poput žene ovna, već će naći drugi način da vam se osveti.

RAK

Iako se kloni sukoba, veoma je majčinski nastrojena. S njom zaista nema šale, pa ako radite nešto protiv njene volje i na svoju ruku kad su djeca u pitanju, neće vam oprostiti. Ova žena se generalno ne svađa, ali će zato napraviti distancu, ako ostane povređena.

LAV

Lavice su dominantne i uvijek misle da su u pravu. Iako umeju da budu izuzetno prijatne, da čine i obasipaju vas poklonima i pažnjom, ove žene ne vole da im se bilo ko suprostavlja. Često su netaktične, pa govore sve što ima padne na pamet, a kriju se iza stava da su samo iskrene. Sa njima je najlakše ako ih podržavate, tako ćete sačuvati živce i mir.

DJEVICA

Djevice su pedantne i staložene, ali u nekim stvarima mogu biti prilično opsesivne. Sa djevicom možete imati fenomenalan odnos godinama, pa da vam ona zamjeri zbog gluposti.Ipak, iza tvrdog oklopa, one su osećajne i u stanju su da sagledaju i drugačija mišljenja.

VAGA

Ona je jedna od najprefinjenijih, ali i najperfidnijih snajki u Zodijaku. Uvijek je besprijekorno sređena, ma ko za izložbu. Problem je što ćete se sanjom teško dogovoriti i oko najvažnijih stvari, a tek oko sitnih detalja. Ona je neodlučna osoba i to može prilično da iznervira netolerantnu svekrvu.

ŠKORPIJA

Škorpija je živa vatra i nikome ne ostaje dužna, pa ni svekrvi. Previše je energična. Na trenutak će vas obasipati pažnjom, a u već u sljedećem če htjeti da sruši sve pred sobom. Nekada ćete imati utisak da je to osoba koja je idelna za vašeg sina, a nekada upravo ona, čak i u vašem prisustvu neće štedjeti.

STRIJELAC

S njom vam nikada neće biti dosadno. Umije beskrajno dugo da prepričava dogodovštine iz komšiluka, što je prilično iritantno. Srećom, umije da se zaustavi kad treba. Ume da ispoštuje svekrvu, ali ne voli ako je izbegavate.  S njom ne morate da izlazite na megdan. Kad vidite da može da dođe do konflikta, vi joj lepo ispričajte neki mastan trač, i ona će biti kao bubica.

JARAC

Pred vama je jak, težak i uporan protivnik. Teško ćete joj naći slaba tačku. Kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će biti tu za vas i brinuće o vama u starosti i bolesti. Ipak zapamtite ovo, ona je mudra i zna šta smerate pre nego što i napravite potez. Ako hoćete da je porazite, uznemirite je. Recite joj da loše izgleda i to će je pogoditi.

VODOLIJA

Vodolija je neobična i najčešće vesela. Nestalna je i može vas iznenaditi, pa vam se nekad neće javiti i nekoliko dana. Ipak, ona to ne čini jer ima loše namjere. Njena priroda je takva. Prije će se povući nego što će ulaziti u konflikt, a naknadno će, ako proceni da je vredno toga, pokušati da izgladi odnose. Ipak, uzmite u obzir da su vodolije pametne i inspirativne i da i one imaju tačku ključanja.

RIBE

Sa ribama je teško, a teško je i njima samima. Njih sve može da uvrijedi, od pogleda, preko riječi koju ste usput i bez nekog promišljanja izgovorile. One su u stanju satima da plaču i sukob dižu na potpuno drugi nivo. Budite blagi prema ribama, a ako predosetite napad plača bježite glavom bez obzira, pa sutra mirnim tonom riješite problem.

Leave a Reply