DANAS VELIKO SLAVLJE KOD IVANE ALEKSIĆ, oglasila se prije sat vremena i objavila vijesti: “Danas je poseban dan”

Ivana Aleksić, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, postala je popularna u medijima, kada ju je reper javno prevario a onda se i razveo od nje, zbog ljubavne veze sa Tarom Simov, piše Srbija Danas.

Ivana je i u drugoj sezoni bila pred istim iskušenjem, kada je Nenad imao bliskiji odnos sa Draganom Mitar, ali nije otišao predaleko, te ga je ona upozorila ušavši u “Zadrugu” da je to što radi loše.

Nenad je nastavio svoju ljubavnu vezu sa Tarom i nakon finala “Zadruge”, ali se taj odnos raspao čim je prošlo nekoliko dana od pomirenja i samog kraja rijalitija.

Međutim, Ivana Aleksić, iako razvedena i nema više veze sa reperom, i dalje je predmet i tema kada je Aleksić u pitanju, pa ne prođe emisija da se ne pomene njeno ime.

Danas Ivana slavi rođendan svoje sestre, što je objavila na svom Instagram profilu, pa joj uputila prelijepe riječi ljubavi na današnji specijalan dan:

https://www.instagram.com/p/CSoa6avgVAv/

– Danas je poseban dan, mojoj seki je rođendan, voli te sestra najviše na svijetu! Srećan rođendan, Buco moja mala – napisala je Ivana.

Leave a Reply