GAGI ĐOGANI NAKON ZADRUGE PROMIJENIO IZGLED, POTPUNO DEFORMISANO LICE: Udebljao se, osijedio – TEK DA VIDITE OBRVE, HIT SLIKA

Porodica Đogani se nakon što se Luna porodila, potpuno povukla iz javnog života, pa tako možemo uhvatiti poneki stori na popularnim društvenim mrežama iz njihove svakodnevnice, ali daleko od burnog pojavljivanja, kao nakon završetka njihove sezone rijalitija “Zadruga”.

screenshot-from-2021-07-25-16-04-54

Gagi Đogani, Lunin tata se, kako se čini, najviše povukao sa javne scene, pa je njegovo oglašavanje, čak i na društvenim mrežama postalo veoma rijetko, a o pojavljivanju da i ne govorimo.

Kako niko dugo nije video densera, njegov današnji selfi koji je podijelio sa svojim pratiocima, šokirao je sve.

Naime, Gagi je bio prepoznatljiv po jako crnoj boji kose, koju je vremenom počeo da farba, a prije nekoliko godina je čak istetovirao i obrve, kako bi ih naglasio, međutim, Gagi je izgleda riješio da se malo opusti, te da se vrati svom prirodnom izgledu, pa tako na najnovijoj fotografiji popularnog Đoganija, možemo vidjeti da je prestao da farba kosu, budući da mu je kosa skoro pa potpuno sijeda, a obrve izblijedele.

Đogani je i nabacio par kilograma, pa možemo zaključiti da baš uživa u ovoj medijskoj pauzi u ulozi deke, budući da nikada nije izgledao bolje.

screenshot-from-2021-07-25-15-50-02

Leave a Reply