ANA SAOPŠTILA ZVEZDANU DA JE SAZNALA ZA SVE NJEGOVE PREVARE: Ana zaplakala na pomen njegovog govora ostavljanja, NJEGOVA REAKCIJA ŠOKIRAĆE SVE

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su razgovor na Rajskom ostrvu, te mu je tom prilikom ona saopštila da je saznala da je varao i ranije, što je Slavnić i potvrdio.

Moraš da shvatiš da sam te pet mjeseci 24 sata gledala. Ja sam sve vidjela! To znači da ja znam sve, a i ono što ti ne znaš, da ja znam. Ti mene nisi prevario, a ja to saznala. Mene ovde uopšte nije zaboljela prevara, jer to si ti. Ti si mene napolju definitivno obmanjivao i varao. Je l’ sam ja to zaslužila? Ljudski te molim. Varao si me, saznala sam – zaplakala je Ana.

Jesam, uradio sam – rekao je Zvezdan.

Prije “Zadruge” si me varao, znam i sa kim i pare koje si pozajmio, nisi od mog prijatelja, nego od nekog drugog. Kome sam trebala da vratim pare? To je moj prijatelj, nije tvoj, kome si ti, između ostalog i samo da znaš sad, prvi put u životu plačem samo zbog sebe jer sve suze koje su bile zbog tebe su bile najiskrenije. Ti si Zvezdane bio moje sve. To što ti Ana nije govorila “volim te” i nije pružala pažnju, sve sam ti u životu delima pokazala. Ti si prvi put imao šansu da pokažeš svojim djelima, a ja te sada gledam u oči i kažem ti da sam ti bezuslovno vjerovala. Kada si ustao i ono rekao, na komade sam se rasula. Nećeš nikada imati svest o tome šta si mi uradio, eventualno kada budeš pogledao kada izađeš. Ti i ja smo prošli, znaš vrlo dobro, a moja želja da ovde uđeš je bila iz ljubavi i drugarstva i vetar u leđa. Da si izašao i kazao: “Odlepio sam” – rekla je Ana.

Ne vjerujem da mi želiš svu sreću, jer si ovdje. Ja nisam očekivao da uradim ovo. Ja se uopšte ne slažem sa pola stvari- rekao je Zvezdan.

Ti mene definitivno nisi voleo i ja na to imam pravo – rekla je Ana.

Ja isto mislim da si ti mene dovela do mnogih stvari, ali nemam prava da kažem jer sam uradio to što sam uradio. Ti vrlo dobro znaš da nam je odnos bio nikakav – rekao je Slavnić.

Kada si izašao iz zatvora, šta sam radila godinu ipo dana? – pitala je Ana.

Je l’ sam ja rekao da je nenormalno? Bio je nikakav. Manjkalo je ljubavi i svega. Bilo je plastično – rekao je Zvezdan.

Je l’ sam tražila više ljubavi ili razumijevanja? To su dve različite stvari – rekao je Zvezdan.

Tvoje ponašanje prema gutavici tvojoj je identično prema meni. Riječi, dodiri, priča, sve. Ti definitivno sve radiš po šablomnu. Ja kao neko ko te gleda sa strane, ja sam merodavna da ti kažem. Ponašao si se isto sa djevojkom koju znaš 7 dana i ženom sa kojom si proveo toliko. Šta znači za tebe imati obraz – pitala je Ana.

Ne bih ti odgovarao na glupa pitanja – rekao je Zvezdan.

To je nešto što ti čuvaš. Prosto je pitanje. Došla sam zbog sebe. Meni nije palo ništa na pamet, ja to ne radim bez da promislim – rekla je Ana.

Nisi došla zbog sebe, ali nije poenta da se nadmudruješ – rekao je Zvezdan.

Ja sam došla zbog sebe – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije OVDJE

Leave a Reply