GOTOVO JE – ALEKSANDRA ZAPJENILA I OBJAVILA: Završila je sa rijalitijem za sva vremena!

Nije dobro…

Aleksandra Nikolić posljednjih nekoliko dana proživljava pravi ljubavni brodolom, jer ju je Filip Car zapostavio i ponovo pokušava da uđe u priču sa Majom Marinković, a nakon što je Dejan Dragojević raskinuo sa njom upravo zbog Cara.

Aleksandra sada svoje vrijeme u Bijeloj kući provodi tumarajući prostorijama, i sjedeći po ćoškovima, a ni cigarete joj više nisu nepoznanica. Ipak, izgleda da je Nikolićeva odlučila da se trgne i iz cijele negativne situacije ipak izvuče i nešto pozitivno.

Tokom razgovora sa Anom Spasojević, Aleks je otkrila da neće više učestvovati u rijalitiju, osim ako je produkcija ne pozove u “All Stars” sezonu (inače sezona rijalitija nešto drugačijeg formata i obično kraćeg trajanja, rezervisana samo za VIP ličnosti), te da se nada da će nakon “Zadruge” pronaći kvalitetan posao.

– Naći ću neki posao, rijaliti karijera je gotova, dosta od mene. Možda ako bude nekad onaj “All Stars”, tad ću da uđem… to tada od mene dosta, moram da se pozabavim malo svojim životom. Ovo je pravi trenutak. Ja sada počinjem nešto novo… – pričala je Aleks, dok je Ana samo nijemo slušala.

Leave a Reply