KO SE SJEĆA ČUPE KALAČA? BIO JE SA JELENOM NA FARMI: A onda se OŽENIO HERCEGOVKOM koja mu je rodila četvero djece, odselili se i evo kako izgledaju danas (FOTO)

Rijaliti pobhednica Jelena Golubović poznata je po vezi sa Čupom Kalačom sa kojim je bila intimna u štali tokom ”Farme”, a zajedno su učestvovali u rijalitiju “Parovi”.

Poznato je da Jelena i on nisu u dobrim odnosima, a Golubovićeva ga s vremena na vrijeme spomene u javnosti, najčešće u negativnom kontekstu.

S obzirom na to da se nakon učešća u „Parovima“ i vezom sa Jelenom Golubović povukao iz domaće javnosti, o njegovom privatnom životu se danas vrlo malo zna.

Jelena i Čupo nastavili su vezu i nakon rijalitija, koja je trajala punih godinu dana, a onda je ljubav pukla. Jelena je nakon raskida učestvovala u trećoj sezoni “Parova”, a u jednoj od emisija “Upoznajte parove” bio je gost Jelenin bivši, koji je tom prilikom želio sa njom da se pomiri, ali ga je ona odbila.

Čupo je konačno prebolio Jelenu, te ušao u novu ljubavnu vezu sa izvjesnom Hercegovkom Almom, sa kojom je dobio blizance. Čupo i Alma danas žive u Geteborgu sa svojim sinovima, uživaju u porodičnoj idili, a Čupo se i dalje bavi vožnjom kamiona.

Leave a Reply