OGLASILA SE KRISTINA – EVO ŠTA SE DESILO NA POROĐAJU: Čim sam ugledala bebu, REKLA SAM 2 RIJEČI

Kristina Spalević, vjerenica Kristijana Golubovića se porodila i na svijet donijela njihovo prvo zajedničko dijete.

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović postao je otac treći put, njegova vjerenica Kristina Spalević na svijet je donijela sina kom su ponosni roditelji dali ime Konstantin Kosta Junior. Kristini je ovo prvo dijete, dok je Golubović dobio treće.

Kristijan je svoju sreću odmah podijelio i poručio da je beba zdrava, krupna i da ima četiri kilograma i dvjesta grama, a Kristina se sada oglasila iz porodilišta i otkrila kako je prošao porođaj: “Jeste, sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspjela sam da zaspim na pola sata, jer me baš boljela materica, daju mi lijekove, samo da preguram danas. Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata. Super sam prošla hvala Bogu”, rekla je ponosna mama.

“Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih voljela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam ‘Jao lijep je’”, dodala je, a cijeli porođaj su snimi što će ostati kao velika uspomena.

“Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga vidjela, pa kosica, sve mi je bilo preslatko. Dobio je ocjenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak”, smijala se Kristina.

Leave a Reply