ZBOG OVOGA SAM ODLUČIO DA SE RAZVEDEM OD DAJANE: Žika Jakšić 5 godina kasnije otkrio – U braku sam se osjećao skučeno

Poznati producent i voditelj dva puta je bio u braku, a razvod je bio njegova odluka.

Razvod Žike Jakšića i Dajane Paunović ni gotovo poslije šest godina ne prestaje da intrigira javnost. Poznati producent i voditelj ne skriva da on nije za život u dvoje i da zato nema namjeru ponovo da staje na “ludi kamen”.

“Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako donjieti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovjek mora da se najprije bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba presjeći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osjećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želio da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utjehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način”, rekao je Žika i istakao da su sinovi uvijek bili na prvom mjestu.

“U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo. Sinove sam uvijek redovno viđao, jer su obe moje bivše žene razumne i kvalitetne osobe. Djecu smo uvek stavljali na pijedestal i sve je moralo da bude u njihovom interesu. Moji sinovi Dušan i Andrija se obožavaju i imaju fenomenalan bratski odnos”,  priča voditelj, koji za “Hit” priznaje da nije porodičan čovjek.

“Ne drži me mjesto, radoznao sam i volim da sam odlučujem o svom životu. U braku se poslije nekog vremena ne osećam slobodno, već skučeno, i vjerovatno zbog toga dolazi do nesuglasica. Mogu ja od svakoga da pobjegnem, veoma sam brz, ali od sebe ne mogu… Zato mi ne pada na pamet da se opet ženim. Ostvario sam se i kao muž i kao otac, i to dvaput. Svaki naredni brak bi za mene bio svjesno ulaženje u rizik. Ovako mi je super. Imam dvoje djece, prijatelje, posao koji volim i fenomenalno okruženje”, rekao je Jakšić.

Leave a Reply