DRAGOJEVIĆ DONIO VAŽNU ODLUKU- UZ NJEGA JE CIJELA PORODICA: Desio se veliki preokret (FOTO)

Braća Dejan i David Dragojević progovorila su o gorućim temama, ali i odgovorili na afere u koje su nedavno uvučeni kao glavne uloge.

Braća Dragojević otkrivaju kakav je život pod Davidovim režimom ishrane i treninga i kako to Dejan podnosi nakon 10 mjeseci provedenih u zatvorenom prostoru.

– Ja sam nikad bolje, radimj treniram, kuham, sada mi je tu Deki i stalno smo zajedno. Treniramo, kuvamo, treniramo i sve radimo zajedno! U početku je bilo rizično, to kako će da podnese novi režim života, ali sada je sve fenomenalno – kaže David.

David je priznao da li je svojoj bivšoj djevojci, Ani Korać, čestitao trudnoću.

– Nisam čestitao, ali evo kažem, sve najbolje! To je lijepo, zaista sve najbolje, da dijete bude živo i zdravo! Nema veće od toga – kaže Dragojević.

Stariji Dragojević, takođe je priznao, kako se osećao protekle nedjelje kada je gej afera tresla Balkan i šta je zapravo istina od svih navoda koji su se provlačili:

– U šoku sam da neko može da izmisli takvu grozotu. Ni jedan dio teksta nije istinist u tome. Ja sam doživio medijski linč ali sve sam stavio na sud, a sav novac će ići za dobrotvorne svrhe, mene taj novac ne zanima! Svi vide koliko ja radim na sebi i kakav život vodim… Neko na mom mjestu, da je možda na tabletama ili da je psihički slabija od mene, pitanje je kako bi izdržala sve to… Ne znam ni o kome pričaju i pišu. Uvijek sam imao najbolje dhevojke i tek ću ih imati… Ovo što se meni stavlja na teret, moraće da se dokaže.

Leave a Reply