RAZVODE SE ALEKSANDRA I FILIP? OTKRIVENI DETALJI: Plakala pred svima, POGODILA JE 1 REČENICA

Pjevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prije četiri godine uplovili su u bračne vode, a često se šuška o njihovom razvodu.

Kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i sjeli se sa sinom. S druge strane, izvor blizak Živojinovićima kaže da su koleginice ljubomorne na Aleksandru, pa joj smještaju takve priče.

– Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava – kaže izvor za “Scandal”, pa objašnjava kako je skoro Prijovićka psihički pukla pošto joj je sin nedostajao:

– Nedavno je plakala jer joj je sin, dok su sjedili u jednom restoranu, rekao: “Mama, molim te nemoj da ideš”, a baš tada je krenula na unaprijed zakazanu šestodnevnu turneju. To je jedino što ju muči, a s Filipom nema problema. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živejla prije udaje.

Podsjećamo, Aleksandra i Filip sada i poslovno sarađuju, pa joj je tako on radio i pisao pjesme sa novog albuma.

(Scandal)

Leave a Reply