ŠOK! ANTONIJA ČERKEZ ODUSTALA OD TAKMIČENJA U ZVEZDAMA GRANDA: Evo šta se desilo, oglasila se

Pevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez objavila je na svom Instagram profilu da odustaje od daljnjeg natjecanja u showu Zvezde Granda.

“Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratitelje da odustajem od daljnjeg takmičenja u showu Zvezde Granda. Želim se zahvaliti svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu. Svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje. Svom mentoru Draganu Stojkoviću koji me učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu koji je u svakom trenu bio tu kao pomoć i podrška”, napisala je Antonija uz crno-bijelu snimku s jednog od svojih nastupa te dodala kako joj je ta odluka preteško pala

https://www.instagram.com/reel/CdNwQdrgDDF/

Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpjeli moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vrijeme”, zaključila je pjevačica te se zahvalila i svim svojim fanovima.

Brojni njeni pratitelji ostali su razočarani ovom odlukom, dok neke nije iznenadila.

“Vrlo jednostavno, tko god dođe u Grand mora potpisati ugovor od devet godina, Popović uzima sebi više od 50%, a ovako je se samo izreklamirala i sva lova ide njoj. Nije ni prvi ni zadnji kandidat koji je to uradio i svaka im čast na tome”, jedan je od komentara koji je pokupio desetine lajkova.

Inače, Antonija je u posljednjoj emisiji prolaz dalje zaradila kroz tzv. “baraž”, a u svakom krugu prije toga dobila je odmah svih šest glasova za direktan prolazak u naredni krug natjecanja.

Leave a Reply