OBJAVLJENA SLIKA! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA OTAC Milice Pavlović koju ju je ostavio baki i dedi kad je bila curica: Da li liče?

Kada se po prvi put pojavila na Grandovoj bini vidjelo se da će Milica Pavlović postati velika zvijezda.

Uspjeh koji danas ima prognozirale su joj pojedine kolege, većina ju je osporavala, a kroz teške izazove koji su joj se našli na putu ona je uzdignute glave prolazila zahvaljujući podršci bake Rade i deke Vladimira, očevih roditelja koji su je odgajali. Otac Milice Pavlović, budući da se po razvodu od njene majke ponovo oženio i nastavio da živi u Švajcarskoj nije bio mnogo upućen u njeno vaspitanje i školovanje, stoga je Pavlovićeva uvijek napominjala da to u kakvu je ženu izrasla duguje isključivo pokojnom deki i baki. O ocu Dragoslavu nije mnogo govorila, te su se mnogi pitali kakav odnos poslije toliko godina razdvojenosti, budući da je on nastavio da živi u Švajcarskoj, dok je ona djetinjstvo i mladost provela u Bunibrodu, sa njim gaji.

Na proslavi povodom 31. rođendana otac Milice Pavlović bio je, između ostalog, tema pjevačicinog razgovora sa novinarima. Estradna umjetnica tom prilikom napomenula je da su je Dragoslav i njegova supruga veče pred slavlje iznenadili tortom, što je nju učinilo najsretnijom ženom na svijetu.

0202020-300x167

Foto: ATA IMAGES

– Tata je bio sa maćehom da dočekamo moj rođendan. On je toliko skroman, mi stalno imamo te neke konstruktivne razgovore, iliti svađe, jer on “izbjegava” da koristi to što mu je Milica Pavlović kćerka. Mi smo nekako takva porodica, nismo navikli da nam neko otvara vrata, da uz pomoć nečijeg imena ostvarujemo nešto. Ukoliko nam neko pomaže, to su ljudi iz ulice, iz sela, iz okruženja. Ja ga pitam: “Zašto nisi rekao da si moj otac?”, za neku situaciju.”Čekaj, što neko to mora da zna”,  “Zašto bi neko meni zbog toga činio stvari?”, zna da mi kaže. Mi se stalno zbog toga svađamo! Ne mogu sa njim da izađem na kraj. Stvarno.On jeste ponosan na mene, ali ne voli što sam pjevačica, što sam ovo. Želio bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 po podne da radim, recimo – ispričala je Milica na dan svog rođendana i time demantovala sve napise da se sa ocem ne slaže baš najbolje.

Leave a Reply