PORODICA IMALA VAŽNU PORUKU ZA DEJANA, TIČE SE DALILE: A evo šta je Dalila radila, dok se Dejan grlio sa majkom! JECAJI ODIJEKUJU ZADRUGOM!

Cijela porodica Dragojević sada je na okupu u Bijeloj kući. Goran, Biljana i David Dragojević došli su u posjetu Dejanu.

Dejan je odmah zagrlio svoju majku i nije mogao da je pusti, a potom su svi sjeli u dnevnu sobu. Dejanu je na samom početku zasmetalo to što nisu doveli psa Tedija, a Dalila je spavala u sobi.

“Ne mogu, nemojte ništa da komentarišete napolju, teško mi je”, govorio je Dejan kroz suze, a majka ga je sve vrijeme grlila.

“Svi brinu za tvoje ponašanje”, rekla je Bilja, pa se David nadovezao:

“Čekamo te, svi smo tu, lijep si kao anđeo, ja te razumem da ti je teško. Ti misliš da nema ništa, a ne znaš šta sve ima, griješiš. Otrgni se, biće ti bolje, pozdravili su te svi, čekaju te da se družite.”

“Ja ne mogu…”, ponavljao je Dejan.

“Ja te volim, šta god kažeš, idemo na kraj svijeta… Nemoj da dozvoliš da ti priđe, nije ona jedina žena na svijetu”, govorio je David svom bratu.

“Joj, eksplodiraće mi glava”, govorio je Dejan.

“Ne dozvoli da te neko iskoristi i napolju ti se us**e u život”, kaže David.

“Davide, teško je, ja sam normalan i pametan, sve što se desilo, ona je bila fenomenalna meni, kada vratim prošlost, poremeti me to. Ne želim da ako se njen tata lijepo javi i pozdravi, da vi budete loši. Pomirili se, ne pomirili, nemojte ništa komentarisati. Ne mogu da dozvolim da neko nešto o njoj loše kaže”, rekao je porodici je Dejan.

“Kako si bio jak jedno vreijme”, pričao je otac sinu Dejanu.

Leave a Reply