DALILA SE DAVI U SUZAMA – ČLAN PRODUKCIJE STIGAO PO NJU: Ne može da dođe sebi (VIDEO) – ITCbuss

DALILA SE DAVI U SUZAMA – ČLAN PRODUKCIJE STIGAO PO NJU: Ne može da dođe sebi (VIDEO)

Preplavile je emocije!

Darko Tanasijević je sinoć stigao u Bijelu kuću, a njegova naredna sagovnica je bila Dalila Dragojević. Oni su se dotakli njenog oca, Huse Mujića, što je totalno slomilo Dragojeviću i prolila je more suza.

Mnogo me boli što sam mu priredila sve ove stvari. On je najbolji čovjek na svijetu, a ja sam neko ko rijetko kad priušti da on bude ponosan na mene i to me ubija. Ja ću dati sve od sebe, ali mislim da sam mu toliko boli nanijela, ali svaki poklon i bilo šta ne može da mu vrati osmijeh na lice. Vjerujem da će biti bolje, ali nikad sebi ovo neću oprostiti. Rekao mi je da ne psujem i da se držimo zajedno. Kao sad da ga gledam kad nas je pratio, vidjela sam mu tugu u očima, a trudio da se da bude nasmijan – jecala je Dalila.

Foto:Printscreen Pink.rs

Ja očekujem da će da dođe Ljuba i njen Mirko – govorila je Dalila.

Je l’ bi voljela da vidiš oca? – pitao je Darko Tanasijević.

Ne bih voljela, ne mogu da se tek tako susretnem sa njim. Najviše bih voljela da ga vidim, to je logično. Ja ne vidim dane – rekla je ona.

Foto:Printscreen Pink.rs

Je l’ ćete ti i Filip biti zajedno u Beogradu? – pitao je voditelj.

On je rekao da će da ga dočekaju prijatelji, mene moji, pa da se posle čujemo. Ko zna da li ćemo da izađemo zajedno? – odgovorila je Dalila.

Foto:pintscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.