DANAS JE GLAVNA NA PINKU, A OVAKO JE IZGLEDALA U PROŠLOSTI: Objavljen privatni snimak žene Željka Mitrovića, NIKO NE VJERUJE DA JE OVO ONA (VIDEO)

Svoju karijeru na estradi počela je prije nekoliko decenija na tadašnjem „Trećem kanalu“, a tada je još bila djevojka i svima je bila poznatija kao Milica Pašić. Danas je ona najmoćnija žena na estradi i supruga vlasnika najgledanije komercijalne televizije u regionu.

Riječ je naravno o Milici Mitrović, supruzi Željka Mitrovića i urednici zabavnog programa televizije „Pink“, koja zajedno sa suprugom stoji iza popularnog rijalitija “Zadruga”.


Danas na ružičastoj televiziji dominira komercijalna pop i folk muzika, a malo je poznato da Milica privatno sluša drugačiju muziku, uostalom onu muziku kojom se bavila dok je bila na „Trećem kanalu“.

Milica danas upravlja najgledanijim zabavnim programom iza kamere, a osim što je najmoćnija žena na estradi, ona važi i dan danas i za prelijepu ženu. Ona je kao djevojka izgledala neodoljivo, a i danas neko koga krase prelijepe crte lica.

Kako je tada Milica izgledala pogledajte u ovom snimku: 

Leave a Reply