HOROSKOP ZA SUPER PUN MJESEC OD 14. JUNA – OVA ENERGIJA ĆE SVE PROMIJENITI: Spremite se za transformacije u svom životu!

Horoskop za pun Mjesec od 14. juna 2022. godine – saznajte šta vas očekuje i kakva transformacija će se dogoditi u vašem životu!

Pun Mjesec u znaku Strijelca od 14. juna osvjetleće nebo – biće izuzetno blizu Zemlje u svom punom sjaju, pa ga mnogi nazivaju i Super pun Mjesec. Uticaće na nas jače od običnog punog Mjeseca – očekuje nas završetak projekata, detoksikacija i ukidanje stvari koje više ne služe našem najvećem rastu ili najvišem dobru

Horoskop ističe da donosi izuzetno snažnu transformativnu energiju koja od nas zahteva da otpustimo sve ono što nam više ne služi. Pošto promjene nikada nisu lake, možemo s eosjećati zbunjeno i nesigurno, u redu je da usporimo, razbistrimo svoje misli i nastavimo da se fokusiramo na ciljeve.

Neptun, planeta iluzije i konfuzije, veoma je aktivna za vrijeme ovog punog Mjeseca – stvoriće se magla koja otežava razumijevanje mnogih stvari u životu. Ali Neptun donosi i jednu dobru stvar, a to je povezivanje sa našom intuicijom. Taj unutrašnji glas koji iznutra šapuće može otkriti neke važen smjernice za nastavak putovanja.

Ponekad može biti teško razlučiti između intuitivnog osjećanja i straha ili nesigurnosti, ali to je u redu. Samo daj te sebi vremena. Pokušajte da zastanete, pokušajte da se krećete polako, a ako morate da donesete odluku, samo radite sa onim što imate i verujte u svoje sposobnosti – često smo mnogo intuitivniji nego što mislimo!

Pošto je pun Mjesec u znaku Strijelca (avanturista, ragač za mudrošću, student života), učićemo i doživjećemo mnoge nove stvari u životu. Umjesto toga, povežite se sa Strijelčevim vibracijama da biste zadržali osjećaj čuđenja i zapamtili da je život zaista avantura.

Neka poglavlja avanture mogu biti teža od drugih, ali sve je iskustvo i ne moramo sve vrijeme da shvatamo stvari tako ozbiljno. Energija Strijelca nas podsjeća da je važno pronaći svoju radost, izdvojiti vrijeme za igru, pronaći svoje prisustvo u svakom trenutku i tražiti lakoću u svemu što život može da donese.

Šta vas čini srećnim? Šta vam donosi radost? Kako možete poboljšati svoj život? Istražujući ova pitanja, počet ćete da radite sa ovom energijom punog Mjeseca na produktivniji i značajniji način. Ova pitanja vam mogu čak pomoći da izađete iz magle i konfuzije i dođete na mjesto koje vam je lakše i korisnije.

Vjerovatno ste se u posljednjih nekoliko mjeseci suočili sa brojnim izazovima i promjenama. Ovaj Pun Mjesec je naša prilika da napravimo pauzu od bilo kakvog dubokog, napornog unutrašnjeg rada i da jednostavno budemo svoji i osjetimo trenutke radosti.

Idalno je vrijeme da se oslobodite svake napetosti, ljutnje ili neodlučnosti i dozvolite sebi da nađete vremena za zabavu. I kada vas neke stvari “poremete” iz ravnoteže, ne shvatajte ih previše ozbiljno. Duboko udahnite i sve se može rešiti.

Usmjerite svoju energiju ka onome što želite i nove avanture mogu doći!

Leave a Reply