21. JULA SE SVE MIJENJA – OVA 3 ZNAKA SU NA UDARU: Astrolozi Objavili, Evo Šta Slijedi Od Sutra

Venera, planeta ljubavi, ljepote i uživanja, 21. jula ulazi u znak Djevice, a 27. jula će joj se pridružiti i Mars. Zbog uticaja ove dvije planete, emocije će biti neobuzdane.

Astrološke prognoze stalno se mijenjaju. I iako smo iza sebe ostavili katastrofalno razdoblje retrogradnog Merkura, ali i pozitivan uticaj Neptuna u Mjesecu, sada nas čekaju nova iskušenja i to od strane Venere, planete ljubavi.

Naime, Venera 21. jula ulazi u znak Djevice, a 27. jula će joj se pridružiti i Mars. Zbog uticaja ove dvije planete, emocije će biti neobuzdane.

Dok se Venera bude šetala kroz znak Djevice, zaljubljeni će postati pažljiviji prema partneru, više će ugađati i biće požrtvovaniji.

Kojem god znaku da pripadate, saosjećajnost, odanost i briga biće ključne riječi ovog astro perioda. Pokazivaćete naklonost onima koje volite tako što ćete im biti na raspolaganju i ugađati im.

Pokušavaćete da sve držite pod kontrolom, više ćete razmišljati i brinuti se nego inače. To bi moglo da utiče na vas i da vam poremeti svakodnevne navike, a naročito će uticati na Blizance, Strijelčeve i Ribe.

Ova tri znaka nailaziće na sitne prepreke, naročito na polju ljubavi. Tranzit venere kroz znak Device neće biti najpovoljniji za njih, ali dobra vijest je da se nakon ovog astro perioda za njih situacija popravlja.

S druge strane, zemljani znakovi Bik, Jarac i Djevica, ali i Rak i Škorpija, osjetiće nalet pozitivne energije i lijepih dešavanja.

Zvijezde će im biti naklonjenije nego inače, a astrolozi savjetuju da dobro iskoristite ovaj period i počnete da ostvarujete sve ono o čemu ste dugo maštali. Sad je pravo vrijeme za to.

Leave a Reply