OTKAZANA OPERACIJA – MILJANI SE POGORŠALO STANJE: Evo šta se desilo Kulićki

Miljana u Istanbulu boravi s mamom Marijom i dečkom Nenadom

Miljana Kulić trenutno se nalazi u Istanbulu radi operacije smanjenja želuca kako bi smršala, međutim, otkrila je da joj je zbog zdravstvenog stanja zahvat odložen.

Naime, po dolasku u Tursku Miljanino zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, a ona je objasnila o čemu se radi.

3018057-miljana-kulic-3-ls

– Prije nego što sam krenula za Tursku osjećala sam da mi nije dobro. Čim smo sleteli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam visoku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam. Bila sam na kontroli i kada su mi ljekari uradili krvnu sliku, odmah su vidjeli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su riješili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zaliječim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srijede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat – rekla je Miljana.

– Ovo je malo jača prehlada, tako da se nadam da će sve brzo proći i da ću konačno da legnem na operacioni sto. Ljekari su mi rekli da ću poslije zahvata u narednih pola godine da izgubim 60 kilograma – uzbuđeno je otkrila Nišlijka.

Podsjetimo, Miljana u Istanbulu boravi s mamom Marijom i dečkom Nenadom, a na operaciju je otišla u dogovoru za kompenzaciju, te će Miljana novac vratiti kroz reklamiranje klinike u kojoj će biti operisana.

Leave a Reply