ŠOKANTNO! MARIJANINA PRIJATELJICA PRIZNALA SVE- BILI SU ZAJEDNO I PRIJE RIJALITIJA:Novi skandalozni detalji!

Foto: printscreen Pink.rs

Istina isplivala na vidjelo!

Danas, u ranim jutarnjim časovima, kao bomba odjeknula je vijest da su Marijane Zonjić i Stefan Karić imali intimne odnose, nakon najluđe žurke na Balkanu, povodom rođendana Željka Mitrovića, vlasnika imperije Pink Media Group.Karićevom ocu Osmanu danas je rođendan, te je on bio opušteniji nego ikada i dao je sebi oduška, pa smo imali prilike da ga vidimo u najveselijem izdanju do sada.

screenshot-4

Foto: printscreen Pink.rs

Podsjetimo, Stefan Karić je preko godinu dana u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je ljubav započeo tokom prethodne sezone, a taj odnos do danas je važio za jedan od jačih, te se se spekulisalo da će se i vjenčati poslije rijalitija. Povodom ove novonastale situacije, za portal Pink.rs, oglasila se najbolja drugarica Zonjićeve, Maja Tačina, koja je konačno progovorila o onome što je dugo najavljivala. Otkrila je do sada nepoznate detalje i priznala da nije iznenađena ovim događajem.

screenshot-5

Foto: printscreen Pink.rs

    Ako se sjećate, mjesecima unazad sam govorila o zauzetom muškarcu iz Zadruge, koji je imao nešto sa Marijanom. To je bila velika tajna, ali je sada došlo pravo vrijeme da se to otkrije! To je taj muškarac, Stefan Karić! Oni su imali nešto i prije rijalitija!

On je oduvijek slao Marijani poruke, od trenutka kad ju je upoznao, to je nešto što je trajalo. Mislim da su jako lijep par i da između njih odavno sjevaju varnice, ovo je samo logičan sljed događaja. Od sudbine se ne može pobjeći, oni su stvoreni jedno za drugo.

screenshot-6

Foto: printscreen Pink.rs

Podsjetimo, Marijana je samo sat vremena prije navodnog odnosa sa Stefanom Karićem, javno zapjevala za bivšu ljubav Igora X-a i posvetila mu riječi pjesme, a nešto kasnije se osamila pored jezera i grcala u suzama, te se spekulisalo da se pokajala zbog svega što je uradila. Maja je na to imala sljedeći komentar:

    Ona je mnogo voljela Igora i moguće je da ga se sjetila. Na kraju krajeva, njoj je vrijeme stvarno da krene dalje. Ako je i uradila nešto sa Karićem, ne treba da se kaje ni za štaStefanova djevojka, Jovana, danas nije željela da komentariše ovu goruću temu, a Tačina je progovorila o njoj i njegovoj vezi.

screenshot-7

Foto: printscreen Pink.rs

    Uh, ne bih mnogo komentarisala. Meni je njihov odnos nekako uvijek izgledao ‘na silu’, ali oni najbolje znaju šta je iza njihova četiri zida. Da je sve bilo kako treba i da je sve valjalo, ovo sa Marijanom se ne bi nikada ni desilo, ne sa njom nego sa bilo kojom djevojkom.

screenshot-8

Foto: printscreen Pink.rs

Leave a Reply