NOVI DOKAZ! POGLEDAJTE JOŠ JEDAN SNIMAK STEFANA I MARIJANE: Evo šta su uradili dok niko ne gleda

Rasplet!

Od jutros gore društvene mreže – mnogobrojni fanovi “Zadruge” tvrde da je Stefan Karić prevario djevojku Jovanu Ljubisavljević s Marijanom Zonjić, sa kojom je izvjesno vrijeme proveo sam u ekonomskom dvorištu, daleko od očiju drugih zadrugara. Marijana je potom tražila vlažne maramice, a zatim otišla u toalet, što je dodatno podgrijalo sumnje da je sa Karićem bila intimna.


NOVI DOKAZ! POGLEDAJTE JOŠ JEDAN SNIMAK STEFANA I MARIJANE: Evo šta su uradili dok niko ne gleda

ShareTweetRedditObjavljeno:01.06.2022 – 14:53AAATimesArial

Rasplet!

Od jutros gore društvene mreže – mnogobrojni fanovi “Zadruge” tvrde da je Stefan Karić prevario djevojku Jovanu Ljubisavljević s Marijanom Zonjić, sa kojom je izvjesno vrijeme proveo sam u ekonomskom dvorištu, daleko od očiju drugih zadrugara. Marijana je potom tražila vlažne maramice, a zatim otišla u toalet, što je dodatno podgrijalo sumnje da je sa Karićem bila intimna.https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.517.2_en.html#goog_72115053300:05 / 00:15

Poslije snimka, koji se uveliko detaljno analizira od strane fanova na zvaničnom Jutjub kanalu “Zadruge”, pojavio se novi video Marijane i Stefana! Nakon što su proveli vreme zajedno u ekonomskom dvorištu, poslije izvjesnog vremena našli su se u spavaćoj sobi.

Ispričali su se, a potom pred svim zadrugarima, koji su već uveliko spavali, strastveno zagrlili, što su zabilježile kamere.

Leave a Reply