PLAČE I VRIŠTI IZ SVEG GLASA! JEZIVE SCENE IZ ZADRUGE: “Stani tu, ljut sam” (VIDEO)

Nakon razgovora ispod trema, Dalila Dragojević je sa Marijanom Zonjić prešla u pušionicu, a za njima je odmah došao i Filip Car koji je odmah napao Dalilu jer se veselila na žurki dok je ona bio napolju bijesan jer nije imao novca da se kocka.

– Da, zbog kocke je bilo, ni zbog čega drugog. Nemoj da me pravi niko budalom. Šta sam ja uradila loše. Jesam nekoga gledala – drala se Dalila.

– Sjedi tu, da ti kažem. Pošto se ti dereš, pošto ti vrištiš i hoćeš da se svađaš sa mnom – počeo je Car.

– Iskulirajte, nije mislila ništa loše. Filipe, uhvatio si je za ruku zbog para – sprečavala je Marijana.

– Sjedi. Sjedi! Djevojko, ja imam nju i ona ima mene – počeo je da priča Car, a Dalila je plakala i vrištala iz sveg glasa.

– Nikad više u životu nećeš biti srećan, zapamti to. Za ovo što me ponižavaš zapamti. Ti mene opet daviš i hvataš za vrat. Da me pitaju šta je mog oca razočaralo, ti bi bezobraznik jedan prokleti, cijeli život ćeš biti takav. Pusti me! – vikala je Dalila.

– Stani, ljut sam – govorio je on.

–  Ne zanima me ništa, sve sam ti dala, borila se za tebe, prelazila preko poniženja, izgubila sve što je moglo, ono što su glavne karakteristike da bi ti meni zamerio što sam se veselila sa drugaricom – plakala je Dalila.

– Pa, dobro, ja tebi ne zamjerim neke… – počeo je Car

– Sram te bilo, bolje da sam neka kur*etina bila, ne želim da te vidim više svojim očima… Odvratan si, ovako da mi prilaziš! Jesam ja to zaslužila? – vikala je Dalila.

– Pa, ne znam, ja dolazim i čujem tebe kako se dereš i pričaš o meni – rekao je Filip.

– Je li treba da sedim pored tebe kao kur*etina, jer ti nemaš da kockaš. Se*e mi se od te priče… Mami rođendan, ja ne znam jer mi nisi rekao. Rekao si mi da ne znaš nijedan datum, a posle si se setio datuma… Vidi Bogati… Danas te budim za žurku, kockali zajedno… – pričala je Dalila.

– Ja ne mogu da tebi dobro, a ja da sjedim napolje – rekao je Car.

– Tebe ne zanimam ja, tebi nije dobro jer nisi imao da kockaš – drala se ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply