OVAKO SE CECA I ANASTASIJA PONAŠAJU PREMA TRUDNOJ BOGDANI: Veljkova žena progovorila kako se osjeća

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, njena ćerka Anastasija Ražnatović i snajka Bogdana Ražnatović uputile su se na boks meč kako bi podržale sina, brata i muža Veljka Ražnatovića u odlučujućoj borbi za šampiona Srbije.

Već je isplivala informacija da je Bogdana ponovo u drugom stanju, a u novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala Ceca show gledaoci imaju priliku da vide kakav je odnos svekrve, zaove i snajke.

– U svaku borbu idemo isključivo pozitivno. Nema razloga da se gleda ni lijevo, ni desno već samo pravo da se suočimo sa protivnikom. Od samog starta Veljko je postavio svoja pravila, a mi smo ih podržali, kao prava porodica – kaže Ceca.

Pred sam meč osjetna je bila napetost među damama.

– Sad ću da sjedim pored ringa i da umirem i oživljavam – kaže Ceca.

Bogdana je rekla da uglavnom nije imala tremu, ali da se sada osjeća veoma napeto.

– Nemoj molim te ti da se osjećaš napeto, ti si trudna, ja ću za tebe da budem napeta, ti se samo smij – rekla je brižno Ceca.

Što je napetiji bio meč, napetije je bilo i među Veljkovom podrškom.

– Meni je duša u grlu – rekla je Bogdana, a Ceca je odmah reagovala:

– A ti trudna! Gledaj u mene, ne gledaj meč – našalila se sa snajkom.

Anastasija je otkrila da je njen i Bogdanin odnos sa godinama sve bliži i bliži.

– Dijelimo sve lijepe zajedničke trenutke. Jako se volimo i poštujemo i mislim da je to najbitnije. Bogdana je jedna normalna i divna žena, mislim da su ona i Veljko sjajan par i divni roditelji i jedva čekam da na svijet dođe i Krstan – rekla je iskreno Anastasija.

(blic.rs)

Leave a Reply