‘DA LI IMAŠ PERSPEKTIVU SA MNOM?’ Dalila postavila Caru ključno pitanje: Kad je čula odgovor momentalno joj pozlilo (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Dalila Dragojević i Filip Car svađali su se u nedogled u spavaćoj sobi. Car je jutros raskinuo sa njom što je slomilo Dalilu, a onda su jedno drugom prebacili sve što su stigli, piše Pink.rs.

 – Bitno je, jer treba da shvatim istinu da nećeš otići sa mnom. Ja tebe ne interesujem ni ovde, a ne napolju. To je surova istina u glavi. Ja ću da završim kod svog oca i majke i plakati sa njim što sam sebi dopustila ovde neke stvari. Znaš šta će da me usreći? Kad vidiš da plačem da mi ne prilaziš. Moja najveća sreća je da me ostaviš na miru. Kad si me sj*bao, nemoj dodatno da me j*beš. Sjajna nam je veza bila, razvela sam se i desio se jedan potez koji nije mogao da oprosti. biću srećna, a ti nemoj da me tješiš – pričala je Dalila.

 – Da li možemo da funkcionišemo bili zajendo ili ne? Ja mogu da budem sa tobom ako nisi zla. Ako je potrebno da pređem, može, nema problema, ali da ne bude svaki dan drugačija priča. Ne znam više preko čega prelazim… Bega od mene, svađanja, igrice, čine da se ništa konkretno nije desilo… Ja to onda više ne bih ponavljao i ne bih iz tebe izvlačio odgovre. Kad bih znao da mogu sa tobom da odem napolje i da znam kakav pristup mogu da očekujem… Ne mogu da kažem da si loša, trudiš se – dodao je Car.

Da li misliš da imaš perspektivu sa mnom u budućnosti? – pitala je Dragojevićka.

Ja to ne znam – odgovorio je on.

Ja mislim da nemamo, ali sam se trudila i preko tvojih sr*nja sam ti prešla – rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply