NJIMA STIŽE BRDO PARA SLJEDEĆE SEDMICE: Evo kome će novčanik biti krcat najkasnije do 17. aprila

Astrolozi ističi da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego drugi

Ulazak Venere u Ribe i Merkura u Bika naredne nedelje donosi promene svim znakovima, a astrolozi ističi da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego drugi.

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a položaj planeta se menja, tako da će određeni horoskopski znakovi profitirati u nedjelji do 17. aprila.

Ukoliko se pitate ko će imati više novca naredne nedelje, onda treba da znate da su to Bikovi, Ovnovi, Vodolije i Ribe.

OVAN

Ulazak Merkura u Bika donosi vam poboljšanje finansijske situacije. To nije neki ogroman novac, ali je dovoljan da riješi postojeće probleme.

BIK

Već duže vrijeme niste bili finansijski stabilni, a sada se ta situacija menja. Merkur ulazi u vaše znak i ukazuje da će novac dolaziti isključivo na osnovu vašeg truda. To znači da je vrijeme da zahtjevate povišicu. Kako je u vašem znaku i Uran, ipak treba da vodite računa u šta ulažete novac.

VODOLIJA

Od svih znakova zodijaka vama najviše prija planetarna gužva u Ribama. To znači da imate priliku da zaradite novac sa više strana. Imate mogućnost da dobijete honorarni posao. Venera u drugom polju ukazuje da ćete dobiti vredne poklone, tako da se spremite za iznenađenja.

RIBE

Vi treba da iskoristite nevjerovatnu poziciju planeta u vašem znaku do 10. maja kako biste ostvarili veću zaradu. Ovo je događaj planetarni koji se dešava ne samo jednom u 12 godina, nego vam daje priliku da dobijete ono što zaslužujete.

Leave a Reply