SEDMIČNI HOROSKOP OD 13. DO 19. FEBRUARA: Ova 3 ZNAKA će imati najviše SREĆE. Kolo sudbine se konačno okreće na bolje. NOVAC ĆE IM SE DOSLOVNO IZLIVATI IZ NOVČANIKA

Najsretniji znakovi će biti Vaga, Ovan, Strijelac

OVAN

LJUBAV: Oni koji su još sam povremeno će dvojiti da li izaći li ostati kod kuće gdje će se osjećati zaštićeno i dobro. Ipak, ako krenu među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnu osjećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.

KARIJERA: Isprobavat ćete različite opcije poslovanja koje bi mogle donijeti zaradu. Neki će čak eksperimentirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Ipak, važno je da štedite svoju snagu jer će vam nedostajati energije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poradit ćete na svom stilu.

VAGA

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mjesta. Bit će veseli.

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u prirodi.

STRIJELAC

LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajat će ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve veseliji. Nemojte sjediti kod kuće, idite van među ljude, pokažite se i uživajte.

KARIJERA: Niste svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.

Leave a Reply