Dr Nenadić otkrio – EVO KAKO DA SMRŠATE POMOĆU JABUKOVOG SIRĆETA: Smjesa od 3 sastojka, pije se prije doručka

Jabukovo sirće vam može pomoći mnogo, više nego što možete zamisliti

Ukoliko želite da smanjite kilažu, pravilo broj jedan je da se ishrana koriguje. Možemo da se lažemo i vjerujemo u nemoguće, ali dok se kašika ne probuši, nema gubitka kilograma

“Cijela kofa jabukovog sirćeta dnevno, ili bilo kakvi suplementi, ili ne daj Bože bilo kakve sumnjive tablete i pića, neće vam pomoći ako nema ograničenja u ishrani”, kaže dr Predrag Nenadić u knjizi “Jabukovo sirće, čuvar vašeg zdravlja”.

Ovaj stručnjak tvrdi da je ključno, ako želimo da smršamo, da prestanemo da lažemo i odmah promijenimo ishranu. Čvrsto vjeruje da se težina može korigovati samo uravnoteženom ishranom i ograničenim porcijama.

Prema riječima dr Nenadića, tijelo treba usmjeriti u pravcu trošenja masnih naslaga, a sve u cilju stvaranja dodatne energije. Pa, jabukovo sirće vam može pomoći mnogo, više nego što možete zamisliti!

“Jabukovo sirće će biti katalizator svih promjena u hemiji tela i masnih ćelija koje mogu da dovedu do promena u metabolizmu masti, a vaše tijelo će se osloboditi nepotrebnog balasta”, tvrdi dr Nenadić.

Prednosti jabukovog sirćeta za gubitak težine: Taninska kiselina iz jabukovog sirćeta sprečava taloženje masti, posebno njeno taloženje u jetri i unutrašnjim organima. Kalcijum se ne razlaže u osnovnom medijumu. Da bi se razgradila, sredina treba da bude blago kisela. A takve uslove u ljudskom organizmu, pored ostalih organskih kiselina, stvara jabukovo sirće.

Kalcijum u dodiru sa mastima stvara supstancu koja je veoma slična sapunu, a ljudski organizam je ne apsorbuje u krv, već je odmah izbacuje iz organizma. Ako u telu nema uslova (blage kiselosti) da se kalcijum pravilno asimiluje, mast se nakuplja u ćelijama – telu, neprerađeni ugljeni hidrati se takođe pretvaraju u masne ćelije, sve to u potkožnu masnoću i tako čovjek postaje debeo.

Jabukovo sirće ima specifičnu sposobnost otvaranja masnih ćelija i prenosi ovu mast u krv.

Jabukovo sirće podstiče varenje, a samo dio masti se vari, a ostatak se odmah izbacuje iz organizma, još nesvaren. Jabukovo sirće ubrzava sagorjevanje kalorija, a samim tim dovodi do bržeg uklanjanja toksina, štetnih naslaga i materija iz naših ćelija.

Doziranje jabukovog sirćeta:

Za one kojima je jabukovo sirće previše kiselo i ne voli stomak, predlažem sljedeću kombinaciju:

2 kašike jabukovog sirćeta 1 kašičica meda cijeđeni sok od jabuke (prirodan, bez šećera)

“Ovo će svima odgovarati”, kaže dr Nenadić. Pored soka od jabuke preporučuje se i kombinacija jabukovog sirćeta, meda i vode.

Ova kombinacija se može piti ujutru, pre kafe, odmah nakon buđenja.

Leave a Reply