NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se obogatiti do 6. FEBRUARA

Zahvaljujući naprednom kretanju planeta, određeni znaci konačno će izaći iz finansijske krize i uspjeti da naplate novac koji je kasnio.

Do 6. februara zvijezde za novac us naklonjene Blizancima, Ribama, Vodolijama i Škoprijama

BLIZANCI – Do 3. februara retrogradni Merkur koči vaše planove, a od tog datuma kreće boljitak i to će da se osjeti na svim poljima. Planete u Jarcu u vašem osmom polju donose vam odličnu priliku za sponzorstva i raspolaganje tuđom imovinom. Moguće je da ćete ćuti za neko nasljedstvo.

RIBE – Jupiter obasjava vaš znak, pa vam se namještaju prilike na osnovu kojih možete dodatno da zaradite. Od prijatelja u znaku Jarca čućete dobru ponudu koju ne treba da propustite. Pare će vam stizati sa više strana, a ne bi bilo loše da igrate igre na sreću.

VODOLIJA – Jupiter u Ribama vama do 11. maja popravlja finansijsku situaciju i zbog toga ne treba da brinete o parama. Koliko ste se mučili prethodne godine, sada ćete se iznenaditi kako ponude stižu sa svih strana.

ŠKORPIJA – Vi ste u poziciji da pregovarate za veće pare! Posredstvom Jarčeva napravićete dobar ugovor koji če vas finansijski obezbijediti u narednom periodu. U sljedećoj nedjelji vjerovatno ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao!

Leave a Reply