NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: 3 znaka su na udaru, dugovi stižu na naplatu

Mjesečni horoskop za decembar 2021. godine predviđa nam “šarenu” sliku kad je riječ o finansijskim prilikama. S jedne strane, završetak retrogradnog Neptuna konačno će prekinuti sve iluzije i raskrinkati prevare, ali mlad Mjesec i solarna eklipsa donose veliku nesigurnost. Najveće muke decembar će doneti ovim znakovima…

Bik

Moraćete da se pripremite da dugovi stižu na naplatu. Vaša vladarka Venera kreće retrogradnim hodom, pa nemate mnogo opcija na raspolaganju.

Djevica

Ne zalijećite se u veće kupovine, nemojte se podvrgavati ozbiljnim zahvatima kad je riječ o izgledu. Biće mnogo izazova u tom smislu, to vam možemo garantovati. Jedine investicije koje su opravdane u ovom periodu odnose se na dom, tu će se svaka para isplatiti.

astrologija

Vaga

S kim god da započnete razgovor o finansijama, može se završiti teškim raspravama ili, u najmanju ruku, nesuglasicama i nerazumijevanjem. Ako baš morate da pozajmljujete novac i ulazite u dugove, sačekajte bar sredinu mjeseca kad će Merkur imati povoljniji položaj i olakšati vam komunikaciju.

Leave a Reply