HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. APRIL: Evo šta vas čeka, 1 ZNAK ĆE SE DOBRO OPARITI

Pročitajte dnevni horoskop za 10. april!

Ovan

Trebalo bi da donesete brzo odluke vezane za posao. Nemojte samo da otaljate obaveze. Danas bi trebalo da više odmarate jer nemate dovoljno energije za sve što vas čeka.

Bik

Radije biste se družili sa prijateljima nego što biste radili. Ako imate nešto što je hitno da završite, to odradite prvo. Rasijani ste.

Blizanci

Nemate mnogo volje za radom. Najradije biste da se odmarate ove subote. Potrudite se da ne radite previše stvari odjednom, nego se fokusirajte na ono što je važnije.

Rak

Veoma ste romantični. Ne brzajte sa ulaskom u vezu sa osobom koju znate jako kratko. Nije idelan dan za nove početke.

Lav

Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Bitno je da se nešto dešava. Neophodni su vam novi saradnici, ljudi sa kojima sada radite nisu baš idealni za vas.

Djevica

Romantični ste. Mjesec je u polju partnerstava i veza. Uživajte sa partnerom. Slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu sa kojom možete da imate nešto više od prijateljstva.

Vaga

Moguća je pomoć ženske osobe. Nemojte previše da vjerujete drugim ljudima koje ne poznate dovoljno dobro. Budite malo diskretniji na poslu.

Škorpija

Pomalo ste ljubomorni, ali ste i romantični. Posvetite se malo više partneru. Ne libite se da priđete osobi koja vam se odavno dopada i da se upoznate. Budite od akcije.

Strijelac

Posvetite se više poslu. Budite profesionalni i ne zapostavljajte posao zbog privatnih obaveza ili problema koje možete da imate. Preosjetljivi ste i niste dobro raspoloženi, ali ćete biti bolje u drugoj polovini dana.

Jarac

Komunikacija sa partnerom može da se poboljša. Bilo bi dobro da pričate o planovima koje možete da ostvarite tokom vikenda. Pazite na dokumenta i ključeve, moguć je gubitak istih.

Vodolija

Imate dosta posla, ali će priliv novca da bude odličan. Ne pretjerujte sa obavezama, jer to može da utiče na vaše zdravlje. Ugodite sebi i nagradite se za uložen trud.

Ribe

Aspekti su odlični da se u vama probudi romantična strana. Preosjetjljivi ste i trebalo bi da se posvetite se vezi. Svi su na poslu prijatni prema vama jer uspijevate sve da završite brzo i efikasno.

Leave a Reply