JELENA BIN DRAI (42) SA STOMAKOM DO ZUBA – Srpkinja udata za šeika iz Dubaija BLISTA U TRUDNOĆI: Evo kako izgleda (FOTO) – ITCbuss

JELENA BIN DRAI (42) SA STOMAKOM DO ZUBA – Srpkinja udata za šeika iz Dubaija BLISTA U TRUDNOĆI: Evo kako izgleda (FOTO)

Jelena Jakovljević Bin Drai očekuje svoje četvrto dijete sa arapskim biznismenom Saidom, a par već ima troje djece: kćerku Asiju (11), sinove Hilala (10) i Hamada (6).

Zahvaljujući Biljani Tipsarević koja je objavila fotografiju sa Jelenom, možemo vidjeti kako izgleda gospođa Bin Drai u poodmakloj trudnoći.

Naime, modna kreatorka Biljana Tipsarević ovih dana se nalazi u Dubaiju, gdje je posjetila svoju prijateljicu Jelenu:

“Predivna duša i carica moja drugarica Jelena Bin Drai uvijek tu da me nasmije do suza svojim humorom, da me sasluša i izvuče ono najbolje iz mene. Čuvajte takve prijatelje uvijek i zauvijek, i kad vas kilometri i vrijeme dijeli, ” napisala je Biljana.

https://www.instagram.com/p/CNc-ctap0et

Inače, Biljana Tipsarević se uvijek trudi da svoj privatni život drži dalje od “očiju medija”. Biljana je supruga srpskog tenisera Janka Tipsarevića, kojeg je upoznala 2006. goidne. Njih dvoje imaju dvoje djece: kćerku i sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.