BRANILA PREVARENU ŽENU, A SADA SAMA POSTALA PRELJUBNICA: Isplivao najveći Dalilin ispad, U ZEMLJU ĆE PROPASTI (FOTO)

Dalila Dragojević saopštila je da na odnos sa Dejanom Dragojevićem stavlja tačku. Već nedjeljama svi primjećuju njen blizak odnos sa Filipom Carem, pa se zaključuje da je on glavni kriviac što je ona donijela odluku da okonča brak.

Međutim, Dalila je imala drugačije stavove u toku čestvrte sezone najgledanijeg rijalitija. Naime, ona je rado na svom Instagram profilu komentarisala Nenada Aleksića Ša i njegovu preljubu, koju je načinio sa Tarom Simov. Dragojevićka je tad žučno branila reperovu suprugu, Ivanu.

– Gdje ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l’ ovo ne boli Ivanu? Je l’ nije osramožena i ponižena na najgori moguži način? Je l’ ona nema osjećanja? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju! I sad će mi neko reži da Nenadu i Tari teba dati podršku! Za šta? Za jednu emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa ne daj Bože, i na sam čin? Ma dajte molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom! – napisala je ona tad na svom Instagram storiju.

Leave a Reply