ZA NJOM SU LUDJELI JUGOSLOVENI, BILA JEDNA OD NAJLJEPŠIH GLUMICA: Sinoć se pojavila u Beogradu, SVI OSTALI U ČUDU – NEMOGUĆE (FOTO)

I dalje važi za jednu od najljepših glumica na ovim prostorima.

Mia Begović sinoć se pojavila u Beogradu na panelu u okviru 11. Festivala drama i serija i mnogi su se iznenadili kako danas izgleda, sudeći po tome da se dug vremenski period nije pojavljivala u medijima.

757665-miaa-ff

Jedna od najpoznatnijih jugoslovenskih i hrvatskih glumica, Mia Begović povukla se iz javnog života. Njena karijera važi za jednu od najbogatijih, te je igrala u mnogim ostvarenjima, a najzapaženije uloge bile su u serijama “Ponos Ratkajevih” i “Vila Marija”.

Naime, ona publiku ponovo oduševljava izvedbi dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prostorima.ama monodrame “Sve što sam prešutjela” , ali i svojom pojavom. Sudeći po tome da se dugo nije pojavila pred blicevima fotoaparata, mnogi su prokomentarisali da se nije nimalo promijenila, te da joj godine ne mogu ništa.

1015435-fedis-tribina-06102021-0006-ff

Mia Begović je skratila svoju crvenu kosu, ali je i dalje i te kako prepoznatljiva. Svi su u čudu kako tako mladoliko izgleda, kao da ne stari!

Leave a Reply