MILICI JAVILI DA JOJ JE MAJKA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG NJE I MENSURA: Ona se smijala, pogledajte reakciju – ZADRUGARI ZGROŽENI (VIDEO)

U emisiji “Pitanja gledalaca” bilo je intrigantnih pitanja a jedno je voditelj Milan Milošević pročitao Miljani Kulić.

– Mensur je Milici rekao kako si ti jedna u nizu koja ih rastura i da ih hvataš na foru roditelja da bi se posvađali – glasilo je pitanje.

Vjerovatno sam zaljubljena u njega pa sam ušla u to da ih razdvojim… Naravno da nije. Njena majka se oglasila, rekla je da je loše i u bolnici, da ne može da gleda kako on manipuliše njom. Ona je maloljetna, ima 17 godina, nije trebalo da ima odnos sa njom, maramice, upoređuju Milicu sa Minom, kažu da nije ništa bolja, majka joj je u nervnom rastrojstvu… Oglasila se i rekla je da joj je loše… Njena majka je razočarana u nju – govorila je Miljana.

– Kad bude izašla i čula se sa majkom, i ona joj bude rekla da je u rastrojstvu, tad će da vidi – odgovorio je Mensur, koji je počeo da ljubi Milicu.

Pinkov portal nikad ne laže. Ljudi govore da je Milica gora od Mine. On ima tu preku narav Crnogoraca, ne samo Mensur, tako i Tomović i ostali… – nastavila je Kulićeva.

– Ne računaj sve Crnogorce preko Mensura i Tomovića – dodao je Milan.

Kako je izgledalo, pogledajte u nastavku:

Leave a Reply