PRATI VAS NESREĆA? ODMAH IZBACITE OVE 3 STVARI IZ KUĆE: Zbog njih sve ide naopako!

Ako osjećate nedostatak dobre energije, poslušajte savjete Feng šui stručnjaka.

Prema Feng šui filozofiji, praktično svaka stvar kojom smo okruženi ima svoje specifično značenje. Od posebnog značaja je i kako opremamo dom jer svaka stvar donosi određenu energiju u naš životni prostor. Nije važno samo koje stvari unosimo u kuće već i tačno gdje ih stavljamo. Ipak, za ove tri stvari ne treba da bude mjesta u vašem domu jer ruše harmoniju i donose lošu sreću.

VRATA CRNE BOJE

Ulazna vrata su najvažniji deo doma. Ona su brana koja čuva našu intimnu od spoljnih uticaja i zato bi bilo najbolje da budu velika, sjajna i bijele boje, s metalnom bravom. Važno je da ulazna vrata uvijek budu besprekorno čista. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom ući loša sreća.

BILJKE SA BODLJAMA

Feng šui upozorava da biljke koje imaju bodlje donose lošu sreću. Kaktusi prema ovoj filozofiji prekidaju dobru energiju koja cirkuliše u domu. Kao posljedica ovog nedostatka protoka snage u vašem domu, može se dogoditi da okruženje  bude puno tenzije i negativne energije.

OGLEDALO U SPAVAĆOJ SOBI

Prema Feng šui vještini ogledala u spavaćoj sobi dnose lošu energiju i mogu biti krivac za loš i nemiran san. Ogledalo okrenuto prema krevetu se tumači kao prizivanje i mešanje drugih ljudi u bračnu zajednicu, i donosi mogućnost preljube

Leave a Reply