3 GODINE JE BIO U VEZI SA RADOM MANOJLOVIĆ, danas živi u Americi: A TEK DA VIDITE KAKO MOMIR IZGLEDA, DOBIO JE I DIJETE (FOTO)

Koliko se može primijetiti po njegovom Instagram, Gajić je i dalje predan košarci i boravi u Americi. Otkad se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni 2007. godine, ljubavni život Rade Manojlović je pod budnim okom javnosti.

Nakon što je raskinula vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, pevačica je odmah uplovila u novu sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem. U početku su svoju vezu držali u strogoj tajnosti, ali kada je Momir počeo da se pojavljuje na Radinim nastupima, sve je izašlo na vidjelo.

Naime, njihova veza propraćena je brojnim spekulacijama i punila je sve novinske stupce, da bi se konačno završila poslije tri godine.

Samo godinu dana nakon raskida pjevačice i košarkaškog agenta, Momir je objavio sliku sa novom djevojkom, anonimnom crnokom, i napisao da je vjeren, što je odjeknulo kao grom iz vedra neba. Nakon Momira Rada je uplovila u emotivnu vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, a Momir je otpočeo romansu sa anonimnom ljepoticom Nevenom Ninković koja mu je u podarila kćerku.

foto: Instagram

Koliko se može primijetiti po njegovom Instagram, Gajić je i dalje predan košarci i boravi u Americi još uvijek.

foto: Instagram

Leave a Reply