2 TORTE, CVIJEĆE I KOLAČI, CIJELA VILA PUCA OD KRISTALA: Seka i Veljko slave godišnjicu braka, POGLEDAJTE LUKSUZNU DEKORACIJU DOMA (FOTO)

Seka Aleksić i Veljko Piljikić jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a sinovi Jakov i Jovan kruna su njihove ljubavi.

Sada Seka i Veljko imali veliki povod za slavlje. Naime, oni proslavljaju dvanaest godina ljubavi i sreće. a svoje gnezdo su svili u vilu u Staroj Pazovi.

Zahvalna na svemu, Seka je na “Instagramu” uz zajedničku fotografiju Veljku uputila emotivnu poruku: “12 godina ljubavi… Ti si mi sve”.


Par je u čast njihove ljubavi proslavili u krugu najužih prijatelja i porodicu u dvorištu vile u Staroj Pazovi. Pevačica je priredila bajkovitu proslavu uz muziku, koja je trajala do kasnih noćnih časova. Veljku na uvce je pevao, a ostale goste zabavljao Milanče Radisavljević, dok je Seka bila među najveselijima. Spremljene su i dve torte na tri sprata, a svaki detalj je bio na mestu.

Sve je bilo bajkovito dekorisano, a bračni par nije skidao osmehe sa lica. Podsećamo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić 12. septembra 2009. godine jedno drugom rekil su sudbonosno da u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Tog dana, Seka Aleksić nosila je čak šest venčanica, o čemu se i danas govori.

Podsetimo, Seka Aleksić je voditeljka kulinarskog šoua Majke i snake, koje se emituju svakog radnog dana od 20 sati na Kurir televiziji.

2713295-seka-aleksic-3-ff
2713293-seka-aleksic-2-ff
2713291-seka-aleksic-1-ff

izvor:Kurir

Leave a Reply