EVO ŠTA JE ŽELJKO MITROVIĆ PONUDIO DALILI PO IZLASKU IZ ZADRUGE: Tri puta mijenjala ugovor, a EVO ŠTA ĆE DOBITI OSIM HONORARA

Dalila Dragojević dobro je unovčila svoj boravak u rijalitiju “Zadruga 5”.

Razvod i preljuba pred kamerama, donjeli su joj dosta veći honorar nego što je imala kada je tek potpisala da će biti dio ovog šou programa. Kako se priča, ona je do sada tri puta išla da traži da joj se poveća “dnevnica”. Osim toga, kruže priče da je čelnik Pink produkcije, Željko Mitrović, za Dalilu spremio posebnu ponudu kada izađe iz rijalitija

dalila2-1

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Dragojevićka je isticala da planira da batali salon u Bosni i da će uzeti stan u Beogradu, kao i to da planira da postane voditeljka, što je produkcija očigledno čula. – Dalilu će sačekati ponuda da radi na Red televiziji, koju drži Željko Mitrović takođe. Poznato je da tamo radi dosta bivših zadrugara: Filip Đukić, Stefan Kandić Kendi, Jelena Pešić, Milica Kemez, Bora Santana, Sanja Stanković i drugi, pa će se naći mjesta i za Dragojevićku – ističe izvor.

Kako se takođe saznaje, početni honorar Dalile Dragojević bio je 1.500 evra, što bi do kraja “Zadruge” ispalo 60.000 evra. Drugi put povećala je na 90.000 evra, a treći je tražila je da izmjeni neke stavke ugovora i da dobije 150.000 eura ili stan u Beogradu.

dalilaaa

Foto: Srbija Danas

Dalila Dragojević navodno, zahtjevala je da joj prvu polovinu novca odmah uplate na račun.

Kako se stavke ugovora strogo drže u tajnosti, nije moguće potvrditi sto posto ove informacije, te ostaje da sačekamo da Dalila izađe i provjerimo da li je tako.

dalila-honorar

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Još zanimljivih stavki koje se tiču Dalile Dragojević i njenog učešća u rijalitiju, poslušajte u videu.

Leave a Reply