PAULA NE MOŽE DA PREBOLI TOMOVIĆA: Posvetila mu tetovažu, dokaz da ga i dalje VOLI! (FOTO/VIDEO)

Bivši zadrugari Paula Hublin i Vladimir Tomović imali su tokom svog učešća u rijalitiju ”Zadruga” kratku, ali stastvenu romansu. Kako je prošlo nekoliko mjeseci, a oni nisu nastavili svoj odnos po izlasku iz rijalitija i prisjećajući se Paulinog vraćanja bivšem momku Franu Pujasu nakon Tomovića, stekao se utisak da je Vladimir izbrisan iz Pualinog života. Ipak, tetovaža na njenoj ruci ju je odala.

Bivša zadrugarka Paula Hublin tokom svog učešća u rijalitiju ”Zadruga” bila je sa nekoliko zadrugara, ali velikog traga ostavio je Vladimir Tomović.

Njih dvoje su imali odnos pun strasti u Bijeloj kući, a to nisu krili. Kako je romansa kratko trajala, a ona nastavila da se vraća Franu i isprobava ostale zadrugare, stekao se utisak da je na Tomovića zaboravila, ipak to nije tako.

Paula je na svom Instagram profilu objavila fotografiju novih noktiju kojima je htjela da se pohvali, a na ruci se vidi da ima novu tetovažu.

Naime, Vladimir je tokom boravka u ”Zadruzi” i njegove ljubavne romanse sa Paulom, nerijetko joj pred spavanje, na uho, misleći da niko ne čuje želio laku noć, ali na poseban način.

Mirno spavaj, anđele sanjaj – govorio je Tomović.

Paula je upravo tu rečenicu istetovirala na svojoj ruci, misleći da niko neće shvatiti o čemu se radi. Hublinova očigledno nije preboljela svoju bivšu ljubav, a kako se njihov odnos nije nastavio nakon izlaska iz rijaitija, posvetila mu je tetovažu, tako da sada kada god pogleda u ruku, sjetiće se njega i onoga što su imali,prenosi Republika

U videu ispod, na 00:20 Vladimir šapuće Pauli ”Mirno spavaj, anđele sanjaj.”

Leave a Reply