OGLASILA SE KRSTINJA O SMRTI MOMIRA LUKOVCA (24): “Išli smo zajedno u srednju školu”

Učesnik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”, mladi pjevač iz Podgorice, Momir Lukovac, iznenada je preminuo sinoć, a tu vijest saopštilo je Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore, kao i njegove kolege iz takmičara koje se se na društvenim mrežama oprostile od njega. 

Momir se prvi put u popularnom šou programu pojavio ove godine u januaru, a njegov mentor bio je Aleksandar Milić Mili. U takmičenju se predstavio pjesmama “Prokleta je violina” Saše Matića i “Da me je ona volela”, koju u originalu izvode Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas, međutim nije uspio da se plasira u četvrti krug.

– Momire imaš jako lijep osmijeh i vidi se da si opušen i razdragan, tek si u drugoj polovini druge pjesme pokazao šta znaš. Jesi bucko, jedeš testo jedeš slatkiše, ali zamisli kakav bi dasa bio da smršaš još 15, 20 kilograma!? Mislim da imaš veliku budućnost, imaš divnu emociju-  poručiča mi je tada diva, a takmičar joj je dao obećanje da će smršati.

Momir je imao 24 godine, živio je u Podgorici i bavio se isključivo muzikom. 

Vijest o njegovoj smrti šokirala je njegove kolege iz takmičenja, koji se na društvenim mrežama opraštaju od njega. 

– Šokirana sam. Momir je bio prije svega moj školski drugar sa kojim sam pohađala srednju školu, pa tek onda kolega – izjavila je Krstinja za Grand Online.

2539545-screenshot-3-ff

Duboko žaljenje iskazuju svi koji su poznavali i sarađivali sa Momirom, kao i “Grand produckija” što je jedan mladi život prerano ugašen.

Leave a Reply